trin kost: tælle skridt, ikke kalorier at tabe sig og holde det ud

Hvis du er på udkig efter en måde at tabe sig, holde det ud for evigt og være sundere, så Step Diet er for dig. Der er ingen tælling af kulhydrater, fedt gram eller kalorier. Dette er egentlig ikke en kost, men snarere en samling af enkle måder at permanent ændre din spiseforstyrrelser og motion mønstre uden en streng diæt plan.

Hele Step Diet præmissen er enkel: Walk 10.000 skridt om dagen og trim dine portioner med en fjerdedel, og du vil tabe sig, simpelt er det. Flyt mere, spise lidt mindre.

Step Diet, af James O. Hill, John C. Peters, Bonnie T. Jortberg, og Pamela Peeke, er en livslang program for både vægttab og vægt vedligeholdelse. Den nemme-to-do plan hjælper Dieters langsomt øge deres daglige aktivitet med brug af en skridttæller, der kommer med bogen. Enkle regler, tips og kost retningslinjer er forsynet med planen om at undervise Dieters hvordan at trimme kalorier og portionsstørrelser og øge antallet af skridt de tager. Gør disse livsstilsændringer er hemmeligheden sauce til en vellykket og permanent vægtkontrol.

James Hill, PhD, en velrespekteret fedme forsker, og medstifter af National Weight Control Registry (NWCR) og Amerika på vej, forstår vigtigheden af ​​fysisk aktivitet.

Du behøver ikke at køre maraton til at styre din vægt, bare spænde en skridttæller og snøre et par sneakers og sætte den ene fod foran den anden, “siger Hill.” Vi har brug for at få folk til at være mere aktive og ved at bruge skridttæller og lave små ændringer i kosten, vi virkelig kan gøre en bule i fedme i vores nation.

Hvis du er klar til at foretage små justeringer i den måde, du spiser, og hvis du ønsker at begynde at gå din vej til vægttab, Step Diet er den plan, du har ledt efter.

Step Diet lader dig spise hvad du vil, så længe du klippe din sædvanlige portionsstørrelse tilbage med omkring 25%. Så balance dit daglige indtag med masser af trin, der starter ved 2000 og arbejder din vej op til 10.000 om dagen.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …