Tretten

Regeringen godkender Tretten

Generisk navn: Koagulationsfaktor XIII A-underenhed (Rekombinant); Dato for godkendelse: December 23,2013; Firma: Novo Nordisk A / S

Behandling til: Faktor XIII A-underenhed Deficiency

Denne indlægsseddel sammenfatter vigtige i formation om Tretten. Læs den grundigt, før du Tretten og hver gang du får en refill fordi der kan være nye oplysninger. Denne information er ikke træde i stedet for at tale med din sundhedsplejerske, og det omfatter ikke alle de vigtige oplysninger om Tretten.

Tretten Petient Information

Hvis du har spørgsmål efter at have læst dette, så spørg din sundhedsplejerske.

Tretten er en injicerbar medicin, der bruges til at forebygge blødninger hos voksne og børn, som har medfødt faktor XIII (FXIII) A-subunit-mangel. Tretten er menneskeskabte og indeholder ikke dyr eller mennesker materialer.

Du bør ikke bruge Tretten hvis du nogensinde har haft allergiske reaktioner (overfølsomhed), herunder svær, hele kroppen reaktion (anafylaksi) til Tretten eller nogen af ​​ingredienserne.

Fortæl din læge om alle dine medicinske tilstande, herunder

Hvad er Tretten?

Fortæl din læge om alle de lægemidler, du tager, herunder al receptpligtig og ikke-receptpligtige lægemidler såsom over-the-counter medicin, kosttilskud eller naturlægemidler.

Tretten gives som en injektion i en blodåre (intravenøs injektion). Disse injektioner gives en gang om måneden. Din dosis afhænger af din kropsvægt. Brug den dosis, som din sundhedsplejerske har ordineret til dig baseret på din vægt. Før injektion Tretten, skal det opløses (rekonstitueret) under anvendelse af sterilt vand, der er tilvejebragt i pakken. Smid nogen Tretten tilbage i hætteglasset efter du injicerer din dosis, fordi det kan blive usterile.

Ring til din læge, eller gå til skadestuen med det samme, hvis du har nogen af ​​følgende symptomer efter brug Tretten

Andre mulige bivirkninger kan omfatte

Disse er ikke alle de mulige bivirkninger af Tretten. Fortæl din læge om enhver bivirkning, der generer dig, eller som ikke går væk. Du kan også rapportere bivirkninger til Food and Drug Administration (regeringen) på regeringen-1088.

Det er vigtigt at opbevare Tretten korrekt.

Før forberede Tretten til injektion

Efter udarbejdelsen Tretten til injektion (rekonstitueret)

Brug ikke Tretten til en tilstand, som det ikke er ordineret. Del ikke Tretten med andre mennesker, selvom de har de samme symptomer, som du har.

Tal med din læge, hvis du ønsker mere information.

Tretten ingredienser omfatter

Tretten og sterile vand hætteglas leveres i pakken er ikke lavet med naturgummi latex.

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Faktor XIII Deficiency faktor XIII, Corifact

Hvem bør ikke bruge Tretten?

Hvad skal jeg fortælle min sundhedspleje udbyder, før Tretten gives?

Hvordan Tretten givet?

Tretten bivirkninger

Hvordan skal jeg opbevare Tretten?

Hvad bør jeg vide om Tretten?

Tretten (faktor XIII)