tommelfinger arthritis behandlinger og medicin

I de tidlige stadier af tommelfingeren arthritis, behandling omfatter normalt en kombination af ikke-kirurgiske behandlinger. Hvis tommelfingeren arthritis er svær, kan det være nødvendigt kirurgi.

En skinne kan understøtte din joint og begrænse bevægelsen af ​​din tommelfinger og håndled. Du kan bære en skinne lige om natten eller i løbet af dagen og natten.

Skinner kan hjælpe

For at lindre smerter, kan din læge anbefale

Splint

Medicin

Hvis smertestillende og en skinne er ikke effektive, kan din læge anbefale indsprøjte en langtidsvirkende kortikosteroid i tommelfingeren fælles. Kortikosteroid injektioner kan tilbyde midlertidig smertelindring og reducere inflammation.

Hvis du ikke reagerer på andre behandlinger eller hvis du er knap nok i stand til at bøje og vride din tommelfinger, kan din læge anbefale operation. Mulighederne omfatter

injektioner

Disse operationer kan alle gøres på en ambulant basis. Efter operationen, kan du forvente at bære en støbt eller skinne over din tommelfinger og håndled i op til seks uger. Når skuespillerne er fjernet, kan du have fysisk terapi til at hjælpe dig med at genvinde hånd styrke og bevægelse.

Kirurgi