titralac

Hvad er den vigtigste oplysninger, jeg bør vide om Titralac?

Tag calcium med måltider for at øge dets absorption af kroppen, med mindre andet er anvist af din læge.

Calcium er et mineral, som findes naturligt i fødevarer. Calcium er nødvendigt for mange normale funktioner i kroppen, især knogledannelse og vedligeholdelse. Calcium kan også binde sig til andre mineraler (såsom fosfat) og støtte i deres fjernelse fra kroppen.

Calciumcarbonat anvendes til at forebygge og behandle calcium mangler.

Hvad er Titralac?

Calciumcarbonat kan også anvendes til andre formål end de i denne medicin guide.

Inden du tager denne medicin, så fortæl din læge, hvis du

Du må ikke være i stand til at tage calciumcarbonat, eller du kan kræve en justering af dosis eller særlig overvågning under behandling, hvis du har nogen af ​​de betingelser, eller tage nogen af ​​de medikamenter, der er anført ovenfor.

Tal med din læge, før du tager Titralac hvis du er gravid.

Hvad skal jeg drøfte med min læge, før du tager Titralac?

Tal med din læge, før du tager Titralac hvis du ammer.

Tag Titralac nøjagtigt som anvist af din læge eller følg anvisningerne på pakken. Hvis du ikke forstår disse retninger, så spørg på apoteket, sygeplejerske eller læge til at forklare dem til dig.

Synk calciumcarbonat tabletter og kapsler med et helt glas vand.

Tygge tyggetabletter former for calciumcarbonat helt før indtagelse.

Brug calciumcarbonatpulver som anvist. Lade pulveret opløses fuldstændigt, så forbruge blandingen.

Ryst calciumcarbonat suspension omhyggeligt før måling af en dosis. For at sikre at du får den korrekte dosis, skal du bruge en dosis-måleske eller kop, ikke en spiseske regelmæssig at måle væsken. Hvis du ikke har en dosis-måleapparat, spørg på apoteket, hvor du kan få en.

Tag calcium med måltider for at øge dets absorption af kroppen, med mindre andet er anvist af din læge.

Opbevar Titralac ved stuetemperatur væk fra fugt og varme.

Tag den glemte dosis så snart du husker det. Men hvis det næsten er tid til næste dosis, springe den glemte dosis og tage kun de næste regelmæssigt planlagte dosis. Du må ikke tage en dobbelt dosis af denne medicin, medmindre din læge dirigerer ellers.

Søge akut lægehjælp, hvis der er mistanke om en overdosis.

Symptomer på en calcium overdosering omfatter kvalme, opkastning, nedsat appetit, forstoppelse, forvirring, delirium, stupor og koma.

Hvis du tager anden medicin, skal du ikke tage Titralac uden først at tale med din læge.

Stop med at tage calciumcarbonat og søge lægehjælp, hvis du oplever en sjælden allergisk reaktion (vejrtrækningsbesvær, lukning i halsen, hævelse af læber, tunge, eller ansigt, eller nældefeber).

Andre, mindre alvorlige bivirkninger kan være mere tilbøjelige til at forekomme. Fortsæt med at tage calciumcarbonat og underrette din læge, hvis du oplever

andre end de her, kan også opstå bivirkninger. Tal med din læge om enhver bivirkning, der virker usædvanligt eller som er særligt generende.

Før du tager Titralac, fortælle din læge, hvis du tager

Du må ikke være i stand til at tage calciumcarbonat, eller du kan kræve en justering af dosis eller særlig overvågning under behandling, hvis du tager et af de lægemidler, der er anført ovenfor.

Hvordan skal jeg tage Titralac?

andre end de her lægemidler kan også interagere med Titralac. Tal med din læge og apoteket før du tager nogen anden receptpligtig eller over-the-counter medicin, herunder vitaminer, mineraler og naturmedicin.

Din læge, farmaceut, eller sundhedspleje udbyder kan have mere information om Titralac.

Samråd med en autoriseret sundhedsperson er tilrådeligt, før du bruger nogen urte / sundhed supplement. Derudover kan konsultation med en læge uddannet i brugen af ​​naturlægemidler / kosttilskud være gavnligt og koordinering af behandling blandt alle behandlere involverede kan være en fordel. Husk, at holde denne og alle andre receptpligtige lægemidler, over-the-counter lægemidler og naturlægemidler / kosttilskud utilgængeligt for børn.

Disclaimer: Der er gjort alt for at sikre, at de oplysninger, som ( »Multum«) er korrekte, up-to-date, og komplet, men ingen garanti er lavet med henblik herpå. Drug Oplysningerne heri kan være tid følsomme. Multum er indsamlet til brug for sundhedspersonale og forbrugere i USA, og derfor Multum garanterer ikke, der bruger uden for USA er passende, med mindre andet specifikt er angivet. Multum lægemiddeludvikling oplysninger støtter ikke narkotika, diagnosticere patienter eller anbefale terapi. Multum lægemiddeludvikling information er en oplysende ressource designet til at hjælpe licenserede sundhedspersonale i omsorgen for deres patienter og / eller for at tjene forbrugere, se denne service som et supplement til, og ikke en erstatning for, den ekspertise, færdigheder, viden og dom af sundhedspersonale. Fraværet af en advarsel til en given lægemiddel eller lægemiddelkombination på ingen måde skal opfattes at angive, at lægemidlet eller lægemiddelkombinationen er sikker, effektiv eller passende for enhver given patient. Multum påtager sig intet ansvar for ethvert aspekt af sundhedsydelser administreres ved hjælp af oplysninger Multum giver. Oplysningerne heri er ikke beregnet til at dække alle mulige anvendelser, retninger, forholdsregler, advarsler, narkotika interaktioner, allergiske reaktioner, eller negative virkninger. Hvis du har spørgsmål om den medicin, du tager, tjekke med din læge, sygeplejerske eller apotek.

2.03.7 / 3/03.

Tilgængelighed OTC Over tælleren

Graviditet Kategori N Ikke klassificeret

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Erosiv øsofagitis omeprazol, pantoprazol, Nexium, ranitidin, Prilosec, Protonix

GERD omeprazol, pantoprazol, Nexium, ranitidin, Prilosec, Protonix

Fordøjelsesbesvær omeprazol, ranitidin, prilosec, famotidin, Zantac, calciumcarbonat

Mavesår omeprazol, pantoprazol, ranitidin, Prilosec, Protonix, famotidin

Hvad sker der, hvis jeg glemmer en dosis?

Hvad sker der, hvis jeg overdosis?

Hvad skal jeg undgå?

Hvad er de mulige bivirkninger af calciumcarbonat?

Hvilke andre lægemidler vil påvirke Titralac?

Titralac (calciumcarbonat)