Tiludronat (oral rute) forholdsregler

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og at beslutte, om du skal fortsætte med at tage det ..

Denne medicin kan irritere spiserøret. Stop med at tage medicinen og ringe til din læge med det samme, hvis du har svær halsbrand (ny eller værre end sædvanligt), smerter med synke, brystsmerter, problemer med at synke, eller har lyst til mad er at sidde fast i spiserøret.

Det er vigtigt, at du fortæller alle dine læger eller tandlæge, at du tager tiludronat. Sørg for at du fortælle din læge om eventuelle nye medicinske problemer, især med dine tænder eller kæbe. Hvis du har tandbehandlinger, mens du bruger denne medicin, kan du have en øget chance for alvorlige kæbe problemer. Fortæl din læge, hvis du har nogen kæben tæthed, hævelse, følelsesløshed, eller smerte, mens du bruger denne medicin.

Denne medicin kan forårsage muskel eller ledsmerter, som i nogle tilfælde er meget alvorlig. Fortæl din læge, hvis du har knogler, led eller muskelsmerter, mens du bruger denne medicin.