Tiludronat (oral rute) beskrivelse og mærker

Tiludronat anvendes til behandling af Pagets sygdom af knoglerne. Denne medicin er et bisphosphonat, der hjælper med at gøre knoglerne stærkere.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af tiludronat i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​tiludronat hos ældre.

Tablet

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

allergier

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Pediatric

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Geriatric

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan øge risikoen for uønskede virkninger.

Graviditet

Amning

Lægemiddelinteraktioner

Synk tabletten hel med et stort glas (8 ounce) af almindeligt vand. Drik ikke mineralvand, mælk, kaffe, juice eller anden væske, når du tager tabletten. Det er bedst at tage medicinen på tom mave, enten 2 timer før eller 2 timer efter et måltid.

Må ikke ligge ned i mindst 30 minutter efter indtagelse denne medicin.

Andre interaktioner

Det er vigtigt, at du spiser en velafbalanceret kost med en passende mængde af calcium og D-vitamin, mens du tager denne medicin. Din læge kan hjælpe dig med at vælge den bedste kost for din tilstand.

Andre medicinske problemer

Hvis du bruger kalciumtilskud, mineraltilskud, indomethacin eller aspirin, tage dem enten 2 timer før eller 2 timer efter du har taget tiludronat. Hvis du bruger antacida, vente mindst 2 timer efter dosis, før du tager antacida. Hvis du tager disse lægemidler sammen med tiludronat, kan den holde medicinen i at fungere korrekt.

Dosering

Tiludronat tager op til 3 måneder til at arbejde. Hvis du føler, at medicinen ikke virker, så tal med din læge. Du må ikke stoppe med at tage medicinen uden at tjekke med din læge.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og at beslutte, om du skal fortsætte med at tage det ..

Denne medicin kan irritere spiserøret. Stop med at tage medicinen og ringe til din læge med det samme, hvis du har svær halsbrand (ny eller værre end sædvanligt), smerter med synke, brystsmerter, problemer med at synke, eller har lyst til mad er at sidde fast i spiserøret.

Det er vigtigt, at du fortæller alle dine læger eller tandlæge, at du tager tiludronat. Sørg for at du fortælle din læge om eventuelle nye medicinske problemer, især med dine tænder eller kæbe. Hvis du har tandbehandlinger, mens du bruger denne medicin, kan du have en øget chance for alvorlige kæbe problemer. Fortæl din læge, hvis du har nogen kæben tæthed, hævelse, følelsesløshed, eller smerte, mens du bruger denne medicin.

Denne medicin kan forårsage muskel eller ledsmerter, som i nogle tilfælde er meget alvorlig. Fortæl din læge, hvis du har knogler, led eller muskelsmerter, mens du bruger denne medicin.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Mistede dosis

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Opbevaring

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.