tice BCG

Bacillus Calmette-Guérin (BCG) infektioner er blevet rapporteret i sundhedspersonale og patienter på grund af eksponering for vaccinen under forberedelse og administration. Alvorlige og dødelige formidles BCG-infektioner har fundet sted, og risikoen øges med intravesikal administration. TheraCys (R) og TICE (R) BCG indeholder levende svækket mykobakterier og på grund af den potentielle risiko for transmission, skal det forberedes, håndteres, og bortskaffes som et biologisk farligt materiale.

Bruger For Tice BCG

Terapeutisk Klasse: Vaccine

BCG skal administreres kun af eller under umiddelbart opsyn af din læge.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Der er ingen specifik information sammenligne brug af BCG til behandling af kræft hos børn med brug i andre aldersgrupper.

Denne medicin er blevet testet og har ikke vist sig at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker end den gør hos yngre voksne.

Undersøgelser hos kvinder tyder på, at denne medicin udgør minimal risiko for spædbarnet, når de anvendes under amning.

Før ibrugtagning Tice BCG

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du modtager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder Bacillus Calmette-Guerin-vaccine, bor. Det kan ikke være specifik for Tice BCG. Læs med omhu.

Din læge vil bede dig om at tømme blæren helt, før løsningen er indpodet i den.

Følg lægens anvisninger omhyggeligt om, hvor længe at holde løsningen i din blære

Det er vigtigt, at du drikker ekstra væske i flere timer efter hver behandling med BCG, så du vil passere mere urin. Også tømme blæren ofte. Dette vil bidrage til at forebygge blæreproblemer.

BCG er en levende produkt. Med andre ord, det indeholder aktive bakterier, der kan forårsage infektion. Nogle bakterier vil være til stede i flere timer i urin, som du passerer efter hver behandling med BCG. Enhver urin, du passerer i løbet af de første 6 timer efter hver behandling skal desinficeres med et tilsvarende beløb (normalt omkring 1 kop) af ufortyndet blegemiddel til husholdningsbrug. Efter blegemiddel tilsættes til urin, bør det være tilladt at sidde i 15 minutter, før det skylles. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Mens du er i behandling med BCG, og i 6 til 12 uger efter du stopper behandlingen med det, undgå kontakt med folk, der har tuberkulose. Hvis du tror at du har været udsat for en person med tuberkulose, så fortæl din læge.

Mens du er i behandling med BCG, og for et par uger efter du stopper behandlingen med det, ikke har nogen immuniseringer (vaccinationer) uden lægens godkendelse.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Når du holder op med at bruge medicinen, kan det stadig producere nogle bivirkninger, der kræver opmærksomhed. I løbet af denne periode, skal du kontakte din læge omgående, hvis du bemærker følgende bivirkninger

Korrekt brug af Bacillus Calmette-Guerin-vaccine, levende

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Urinary Tract tumorer BCG, Valstar, TheraCys

Forholdsregler mens du bruger Tice BCG

Tice BCG Side Effects

Tice BCG (BCG)