thioxanthen (oralt, parenteralt), før du bruger

allergier

Pediatric

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Visse bivirkninger, såsom muskelspasmer af ansigt, hals og ryg, tic-lignende eller trækninger bevægelser, manglende evne til at bevæge øjnene, vridning af kroppen, eller svaghed i arme og ben, er mere tilbøjelige til at forekomme hos børn , der er normalt mere følsomme end voksne til bivirkninger af thioxanthener.

Forstoppelse, svimmelhed eller besvimelse, døsighed, mundtørhed, rysten på hænderne og fingre, og symptomer på tardiv dyskinesi (såsom hurtige, ormelignende bevægelser af tungen eller andre ukontrollerede bevægelser af munden, tungen eller kæben, og / eller arme og ben) er særligt tilbøjelige til at forekomme hos ældre patienter, der normalt mere følsomme end yngre voksne til virkningerne af thioxanthener.

Der er ikke blevet gjort til gravide kvinder. Selvom dyreforsøg ikke har vist, at thioxanthener forårsage fosterskader, har undersøgelser vist, at disse lægemidler forårsager et fald i fertilitet og færre succesfulde graviditeter.

Det vides ikke, om thioxanthener passere ind i modermælken. lignende medicin for nervøse, mentale eller følelsesmæssige tilstande, skal du dog passere i modermælken og kan give sløvhed og øge risikoen for andre problemer i ammende baby. Vær sikker på at du har diskuteret de risici og fordele ved denne medicin med din læge.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Geriatric

Brug medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med en medicin i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Graviditet

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Amning

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Lægemiddelinteraktioner

Andre interaktioner

Andre medicinske problemer