thalidomid (oral rute) beskrivelse og mærker

Thalidomid anvendes til behandling og forebyggelse af erythema nodosum leprosum, en smertefuld hudsygdom forbundet med spedalskhed. Det er også bruges sammen med dexamethason (f.eks Decadron®) til behandling af patienter med myelomatose (kræft i blodet). Thalidomid værker på immunsystemet til at reducere inflammation. Det griber også med væksten i myelomatose celler, som i sidste ende ødelagt i kroppen. Thalidomid er et antineoplastisk (kræftmedicin) og leprostatic agent.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept. Det Thalomid® Produktet er kun tilgængelig under et begrænset fordeling program. Du bliver nødt til at læse og underskrive papirer, der forklarer, hvordan medicinen bruges, når du henter din recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, er thalidomid anvendes i visse patienter med følgende sygdomme

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

kapsel