thalassæmi forberede din udnævnelse

Mennesker med moderat til alvorlige former for thalassæmi er normalt diagnosticeres inden for de første to år af livet. Hvis du har bemærket nogle af de tegn og symptomer på thalassæmi i dit spædbarn eller barn, se din praktiserende læge eller børnelæge. Du kan så blive henvist til en læge, der har specialiseret sig i blodsygdomme (hematologist).

Fordi udnævnelser kan være kort, og der er ofte en masse jord til at dække, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, og hvad de kan forvente fra din læge.

Din tid med din læge kan være begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. For thalassæmi, at nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at stille supplerende spørgsmål, der kommer op i løbet af din ansættelse.

Hvad du kan gøre

Hvad de kan forvente fra din læge

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem kan forbeholde tid til at gå over alle punkter, du ønsker at bruge mere tid på. Din læge kan bede