temporomandibular lidelser (TMD) -hvad sker

Oral Health Trends

Forløbet af temporomandibular lidelser (TMDS) forårsaget af muskelspændinger varierer afhængigt af årsagen til muskelspændinger.

I nogle tilfælde kan TMDS være yderst smertefuldt og invaliderende og vare lang tid. Sådanne kroniske smerter kan påvirke en persons samlede livskvalitet ved at øge stress, hvilket gør det svært at gøre et job, og forstyrre personlige liv. Depression og angst er almindelige resultater af kroniske smerter. Behandlinger kan ikke lindre smerter på grund af den varige psykiske og biologiske konsekvenser af kroniske smerter. Disse biologiske virkninger kan føre til en følelse af hjælpeløshed og biokemiske forandringer i kroppen, der forevige smerte. I disse tilfælde er det især vigtigt at søge behandling for TMD smerter og efter relaterede depression og angst.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

Hvis muskelspændinger er relateret til en engangs-overforbrug skade (såsom at holde munden åben i lang tid under en dental eksamen), smerter og ubehag kan gå væk uden behandling; Hvis der er langvarig (kronisk) muskelspændinger på grund af stress, angst, en skade eller slag til kæben, eller vaner ligesom slibning tænder under søvn, kan behandling (herunder ændring af visse vaner) lindre smerter og ubehag. Hvis kronisk muskelspændinger ikke behandles, kan det gradvist medføre ændringer i den fælles struktur eller slidgigt.

Reagerer godt på kirurgisk behandling, hvis de behandles tidligt; Blive værre, hvis den ikke behandles. Langsigtede konsekvenser omfatter skader på disk eller andre væv i leddet, gigt, eller kroniske smerter.