teknologi og hårpleje

Hvis dit hår vaner er i en skure, eller hvis du mærke ændringer som dit hår tyndere, er det tid til forandring. Der er muligheder, du måske ikke engang kender.

Du har måske givet op på farve dit hår, når det betød at tilbringe hele dagen i salonen. Men med nye farve teknikker, er du ikke længere lænket til din stylist stol i timevis. “Nye teknikker til spolere og BALAYAGE er meget hurtigere end den time-indpakning gang vi var vant til år siden,” siger Rowena Yeager, stylist og indehaver af Salon Wish i Streetsboro, Ohio. “De produkter, vi bruger til at farve hår i dag, er også langt mere skånsom end tidligere.

BALAYAGE “betyder” at feje “på fransk. Den stylist maler farver direkte på udvalgte hår tråde, ved hjælp af en fejende bevægelse, sparsomt ved rødderne og tungere mod enderne. Det tager mindre tid end traditionelle farve teknikker, og det ser også meget mere subtil. Det er mere kompliceret end de traditionelle tilgange til farve, så hvis du ønsker BALAYAGE, spørge om din stylist uddannelse og erfaring.

Mange saloner tilbyder nu, hvad de kalder en “skinne shot” tilføjet til din farve. “Det aids i den tilstand og glans af hår og i levetiden af ​​farve,” siger Yeager. “Når vores gæster har en skinne skud, de beder om det igen og igen.

Nye hår lighteners kan nu bruges uden varme, siger George Gonzalez, stylist og ejer af George-Salon i Chicago og en tidligere freelance stylist for The Oprah Winfrey Show. “Tilføjet varme kan åbne neglebånd, som kan efterlade dit hår tørt eller ser skørt. Derfor behandler din farve ved stuetemperatur kunne være en fordel i at opretholde sundere hår, når du får blonde striber.”

En stor trend i hårplejeprodukter er bevægelse mod økologiske valg. “Folk bekymrer sig mere om, hvad der foregår på deres hår og deres hud,” siger Yeager. For eksempel har mange organiske linjer tilbyder sulfat-fri shampoo og andre produkter, som generelt mildere og mere fugtgivende og særlig gavnlige for mennesker med beskadigede, tør eller kruset hår.