te sundhedsmæssige fordele: magt antioxidanter, flavonoider, polyfenoler og catechiner

Det er et ritual af sommeren, hvori solen te krukke. Med alle de sundhedsmæssige fordele ved sort te, sol te er endnu mere velkommen end nogensinde. Der er overbevisende dokumentation for, at te reducerer risikoen for hjertesygdomme, og muligvis endda hjælper med at forebygge kræft og Alzheimers sygdom.

Faktisk er te betragtes som en superfood – uanset om det er sort, grøn, hvid, eller oolong te. Alle disse te typer kommer fra den samme te plante, Camellia sinensis. Bladene er simpelthen behandles forskelligt. Grønne teblade er ikke fermente; de er visne og dampet. Sort te og oolong te blade gennemgår knusning og gæring processer.

Alle teer fra Camellia plante er rige på polyphenoler, antioxidanter, der afgifter celle-skadelige frie radikaler i kroppen. Te har omkring otte til 10 gange de polyfenoler findes i frugt og grøntsager, i henhold til lang tid te forsker John Weisburger, ph.d., seniorforsker ved Institut for Cancer Prevention i Valhalla, N.Y.

Studier af mennesker, dyr og petriskål eksperimenter viser, at te er høj til gavn for vores sundhed. Forskning tyder på, at regelmæssig te drikker – folk, der drikker to kopper eller mere om dagen – har mindre hjertesygdomme og slagtilfælde, lavere total og LDL-kolesterol, og komme sig hjerteanfald hurtigere. Der er også tegn på, at te kan hjælpe med at bekæmpe æggestokkene og brystkræft.

Te hjælper også lindre stress og holde os afslappet. En britisk undersøgelse viste, at folk, der drak sort te var i stand til at de-stress hurtigere end dem, der drak en falsk te erstatning. De te drikker havde lavere niveauer af cortisol, et stresshormon.

Katekiner, en type sygdom-kampene flavonoid og antioxidant, er nøglen til te s sundhedsmæssige fordele. Her er et tip: Jo længere du stejle te, jo flere flavonoider får du i dit bryg.

For at få den bedste te fordel, nogle undersøgelser tyder på at drikke tre kopper hver dag til at skære hjertesygdomme risiko. Da iste fortyndes, er det en lighter kilde til flavonoider – men det stadig tæller!

Vælg at drikke te, når du kan, især som en erstatning for læskedrikke. I det lange løb, drikker te hjælper tote op antioxidanter du får i en dags tid.

Få et klart glas gallon størrelse krukke: Glasset lader solen i, og giver ikke te mærkelige lugte eller smag, der kommer fra plast.

Brug sort te: 16 teposer at gøre en gallon (16 kopper) af sol te.

Find en solrig plet på din terrasse til din sol te krukke. Lad det trække op solens stråler i omkring tre timer. Fjern te poser. Hæld over is for en stor sommer treat!

KILDER: Funktion: “5 Overraskende Sunde fødevarer, Tearooms tilbyde et sundt Buzz.” Medical News: “Te Ma, Fight æggestokkene, brystkræft”, “Drinking sort te Kan Sooth; Stress.” Iceteas: “Ice Tea Opskrifter”.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe