tandblegning – emne oversigt

Oral Health Trends

Tandblegning er ikke en medicinsk procedure, det ikke resulterer i sundere tænder -men det kan resultere i hvidere tænder og en lysere smil. Dette kan gøre folk føler sig bedre om sig selv.

For i-office blegning, tandlægen ofte kombinerer blegemiddel med en laser eller lys til at fremskynde processen. Et besøg tager normalt fra 30 minutter til 1 time, og du kan have brug mere end én behandling. Din tandlæge vil beskytte dit tandkød med en gel eller skjold og derefter sætte blegemiddel på dine tænder. Blegemiddel koncentrat anvendes til in-office proces er generelt stærkere end den, der anvendes i andre fremgangsmåder, fordi tandlægen kan se, hvordan det anvendes.

Din tandlæge kan også give dig et kit med et mundstykke og gel, der indeholder blegemiddel. Din tandlæge kan gøre en brugerdefineret mundstykke til at passe dine tænder. Disse kits plejer at bruge en lavere koncentration af blegemiddel end en in-office proces. Din tandlæge vil fortælle dig, hvor ofte at bære mundstykket og hvor længe.

En over-the-counter kit svarer til, hvad din tandlæge giver dig. Den blege koncentration, hvordan du bruger det, og hvor lang tid du bruger det varierer mellem produkter. For eksempel vil nogle produkter bruger et mundstykke og andre bruger strips, du lå på tværs af dine tænder.

Alle disse metoder har forskellige omkostninger, og din forsikring vil normalt ikke betale for dem. Du vælger den metode, der virker bedst for dig, og at du har råd til.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

Blegning dine tænder ændrer farven på tandemaljen og fjerner både overflade pletter og dem dybere i tænderne. Din tandlæge kan blege dine tænder på hans eller hendes kontor, eller du kan gøre det selv med et kit din tandlæge giver dig eller med et kit, du køber i håndkøb (OTC). Den kemiske anvendes til at blege tænder er generelt carbamidperoxid. Forskellige produkter bruger forskellige koncentrationer af dette kemikalie; Whitening tandpasta bruger et groft (slibende) materiale, der “skraber” off overflade pletter og polerer tænderne.