Tamsulosin (oral rute) beskrivelse og mærker

Tamsulosin anvendes til behandling af mænd, der har symptomer på en forstørret prostata, som også er kendt som godartet forstørrelse af prostata (godartet prostatahyperplasi eller BPH). Godartet forstørrelse af prostata er et problem, kan forekomme hos mænd, når de bliver ældre. Prostata er placeret under blæren. Som prostata udvides, kan visse muskler i kirtlen bliver stram og komme i vejen af ​​røret, der dræner urin fra blæren. Dette kan give problemer i urinating, såsom et behov for at urinere ofte, en svag strøm ved vandladning, eller en følelse af ikke at kunne tømme blæren helt.

Tamsulosin hjælper afslappe musklerne i prostata og åbning af blæren. Dette kan bidrage til at øge strømmen af ​​urin eller formindske symptomerne. Dog vil tamsulosin ikke skrumpe prostata. Prostata kan fortsat få større. Dette kan forårsage symptomerne at blive værre med tiden. Derfor selvom tamsulosin kan mindske de problemer, som forstørret prostata nu, kirurgi stadig kan være behov for i fremtiden,.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning er tamsulosin bruges i visse patienter med følgende sygdomme

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

kapsel