tale med dit barn om sex – emne oversigt

Alle børn har seksuelle følelser. Disse følelser er en normal del af vækst og udvikling.

Hvis du er usikker på hvordan man kan begynde en sådan samtale, bruge hverdagssituationer som en isbryder. Brug eksempler på tv eller en teenage graviditet at starte en diskussion. Du kan øve at tale om sex med din partner, en ven, eller en anden forælder. Hvis du føler, at du ikke kan tale med dit barn om sex, så spørg din læge, en betroet tante eller onkel, eller en religiøs leder til at gøre det. Hvis du venter for andres-venner, skole personale, eller en anden voksen til-adresse sex, du gør dit barn en bjørnetjeneste.

Film, tv, musik lyrics, musikvideoer, hjemmesider, og flere kan påvirke, hvordan dit barn tænker og opfører sig. 1, 2 Tal med dit barn om, hvordan medierne kan have en indvirkning på ham eller hende. Vær opmærksom på, at børn har nem adgang til mange websteder med seksuelt eller pornografisk indhold. Hold computeren i et fælles område, hvor du kan se, hvad dit barn laver online.

Uanset om de er seksuelt aktive eller ej, børn har brug for hjælp til at træffe ansvarlige valg om sex. Taler om sex tilskynder ikke seksuel aktivitet hos børn. Nogle undersøgelser viser, at tale åbent og ærligt om sex kan forhindre teenage graviditet. 3 have et åbent, ærligt forhold til dit barn vil i høj grad afhænge af kvaliteten af ​​forholdet, du har bygget til dette punkt.

Det bedste tidspunkt at starte diskussionen om sex er, når dit barn er i folkeskolen. En god måde at starte er at indrømme, at tale om sex kan være akavet, men at dit barn aldrig skulle være bange for at stille dig spørgsmål. Diskussion sex og seksualitet med dit barn er ikke en engangs-samtale, selv om. Da han eller hun vokser og modnes, dit barn har naturligvis spørgsmål om seksualitet. Jo mere du kan give vejledning, jo bedre forberedt dit barn være at træffe ansvarlige beslutninger.

Dit lokale bibliotek, kirke eller synagoge, eller organisationer som Planned Parenthood vil have oplysninger til at hjælpe dig at tale med dine børn om sex og familieliv spørgsmål.