tager medicin som foreskrevet – emne oversigt

Pain Management Trends

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred, og måske dit liv, i fare.

Vil du spare næsten 50% på nogle af dine receptpligtig medicin? Køb en $ 5 pille splitter; Tja, det er ikke helt så enkelt. Men på grund af en ejendommelighed ved hvordan nogle lægemidler er prissat, kan en tablet, der er dobbelt så stærk som en anden ikke være to gange prisen. Faktisk kan det være omtrent den samme pris. Så nogle gange, at skære en større styrke pille i halve kan få dig to doser for om prisen på en. Med lidt manuelt arbejde – bare snapper ned låget af en pille kutter med fingeren – pille opdeling kan …

Hvad tid du tager dem, som i morgen eller aften, eller på 8:00 eller 6 p.m; Hvor meget du tager, såsom 2 tsk (10 ml) eller 3 piller; Hvordan du tager dem såsom med vand, med mad, eller på tom mave; Hvor længe du tager dem, som for 2 måneder eller indtil lægen siger at stoppe.