tage de sidste 10 pounds

Det har været en lang og til tider vanskelig vej. Du har været fornuftigt, at tage ud bare et pund eller så per uge med mere motion, omhyggelig madplaner, og kalorie optælling. Og nu er du bare et par pounds fra dit mål vægt.

Hvorfor da har indsatsen blevet så meget sværere? Du er sulten oftere. Du er ikke tabe så hurtigt som du har været vant til. Frustration mounts. Det synes du har ramt en slags mur, fysiske og følelsesmæssige, der truer med at holde dig fra dit mål.

Du er i den frygtede “sidste 10 pounds” zone (selvom det i virkeligheden kan være mere som 12 eller 8, eller 5). Og det er frygtede med god grund. Mange Dieters finde denne fase af tab den sværeste af alt vægt – endnu hårdere, i nogle tilfælde, end overgangen fra vægttab til langsigtet vægt vedligeholdelse.

Vi kan ikke præcist sige, at det er de sidste 10 pounds, “siger Werner WK Hoeger, Edd, direktør for Human Performance Laboratory og professor i kinesiologi på Boise State University i Idaho.” Generelt vægttab er hurtigere i de indledende faser af en kostplan, mens de sidste par pounds er vanskeligere at tabe.

For at holde fokus og motiverede, kan det hjælpe at vide, hvad der foregår inde i din krop, siger Hoeger, forfatter til Lifetime Fysisk Fitness og Wellness.

Når du slankekure, kan du tabe sig hurtigere ved første på grund af en indledende tab af muskelmassen. Når tabet af denne lean komponent stabiliserer – fordi din krop har brug for muskelmassen til at udføre dagligdags aktiviteter – dit vægttab bliver meget mere gradvis.

“Men når en moderat diæt (1.200 til 1.500 kalorier) kombineres med motion, en meget større mængde af vægttab er i form af fedt [snarere end lean muskelmasse] fordi kroppen kræver magert væv til at udføre motion program, “siger Hoeger.

Så hvis du ikke har været træner, nu er det tid til at starte. Hvis du har arbejdet ud hele tiden, overveje at træde det lidt op.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …