tænder typer, vækst, baby og blivende tænder

Oral Health Trends

Et barns mund indeholder 20 midlertidige tænder, kaldet primære tænder, baby tænder eller løvfældende tænder, bestående af følgende tænder typer

For hvert sæt af fire tænder, er to tænder placeret i den øverste bue (en på hver side af munden) og to er placeret i den nedre bue (en på hver side af munden).

Hvis dine øjne er vinduet til din sjæl, så din mund er et spejl af dit helbred. Selv om denne idé kan synes søgt, sundhed eksperter mener, at god mundhygiejne pleje gør mere end forebygge huller i tænderne og tandkødssygdomme; Enhver sygdom relateret til munden har konsekvenser andre steder i kroppen, “siger Denis F. Kinane, BDS, ph.d., ved University of Pennsylvania i Philadelphia,. Forskerne studerer sammenhængen mellem oral sundhed, inflammation og sygdom Inflammation, som er…

For at finde ud af, hvornår de primære tænder begynder at dukke, se den primære udbrud illustration og tænderne Eruption Charts.

Den voksne mund indeholder 32 blivende tænder, bestående af følgende tænder typer

For at finde ud af, hvornår blivende tænder begynder at dukke, se den permanente udbrud illustration og tænderne Eruption Charts.

Dine tænder anvendes til

Hver tand består af tre hoveddele – kronen, hals og rod.

KILDE

Dental Association.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010