tacrolimus (aktuel rute) korrekt anvendelse

Dosering

Opbevaring

Brug denne medicin nøjagtigt som anvist af din læge. Brug ikke mere af det, ikke bruger det oftere, og ikke bruge det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Denne medicin bør ikke være den første medicin, du bruger til at behandle din tilstand. Den er beregnet til at blive brugt, når du har prøvet anden medicin, der ikke har fungeret eller har forårsaget uønskede bivirkninger.

Denne medicin kan være forbundet med en øget risiko for at udvikle skoldkopper, eksem herpeticum, simplex virus infektioner herpes (blærer på huden), eller varicella zoster-virusinfektion (helvedesild). Spørg din læge, hvis du har spørgsmål om dette og indberette alle tegn eller symptomer på disse tilstande med din læge.

Denne medicin bør ikke anvendes kontinuerligt i lang tid. Hvis det er nødvendigt, kan behandlingen gentages med pauser imellem.

Denne medicin bør komme med en medicin guide. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Denne medicin er til brug på kun huden. Må ikke få det i dine øjne, næse eller mund. Må ikke anvendes på hudområder, der har nedskæringer eller skrammer. Hvis det får på disse områder, skylle det ud med det samme.

At bruge

Brug ikke kosmetik eller andre hudplejeprodukter på de behandlede hudområder.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Efterlad ikke salven i bilen i koldt eller varmt vejr. Sørg for, at slangen er tæt lukket.