tacrolimus (aktuel rute) forholdsregler

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere din eller dit barns fremskridt på regelmæssige besøg. Dette er at sikre, at medicinen virker korrekt, og for at kontrollere for uønskede virkninger. Hvis din tilstand ikke er forbedret efter 6 uger, eller hvis de bliver værre, ringe til din læge.

Denne medicin kan øge din risiko for at få hudkræft eller kræft i lymfesystemet (lymfom). Tal med din læge, hvis du har bekymringer om dette.

Stop med at bruge denne medicin, hvis tegn og symptomer på eksem, såsom kløe, brændende, sviende, udslæt og rødme gå væk, eller som anvist af din læge.

Denne medicin kan øge din risiko for at få hudtumorer, især når de udsættes for sollys. Når du begynder at bruge medicinen

Hvis du har en alvorlig reaktion fra solen, tjekke med din læge.

Denne medicin kan få dig til at være meget syg, hvis det ikke anvendes korrekt. Tilkald læge eller giftkontrolcenter det samme, hvis du ved et uheld sluge medicinen.

Brug ikke denne medicin til en hud problem, der ikke er blevet kontrolleret af Deres læge.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.