tacrin (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere eller mindre af det, og ikke tage det mere eller mindre ofte end din læge bestilt. Tager for meget kan øge risikoen for bivirkninger, mens de tager for lidt, kan ikke forbedre din tilstand.

Tacrin er bedst tages på tom mave (1 time før eller 2 timer efter måltider). Men hvis denne medicin forstyrrer din mave, kan din læge vil have dig til at tage det med mad.

Tacrin synes at virke bedst, når den er taget på regelmæssig afstand tidspunkter, sædvanligvis fire gange om dagen.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevaring

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.