systemiske kortikosteroider til lindring under astmaanfald

Følgende lægemidler kan gives som en injektion

Alle kortikosteroider reducere inflammation i luftvejene, som fører luft til lungerne (bronkierne). De falde også slim fra bronkierne og gøre det lettere for dig at trække vejret.

Systemiske kortikosteroider rejse i hele kroppen, før de når luftvejene. Dette resulterer i flere bivirkninger og mere alvorlige bivirkninger end med inhalerede kortikosteroider, som behandler betændelse i kun luftvejene.

Systemiske kortikosteroider hjælp kontrol indsnævring og betændelse i luftvejene i lungerne i astma. De anvendes til

Kortikosteroider gennem munden eller injektion kan anvendes som kortvarig behandling efter et astmaanfald eller når astma har ikke været under kontrol. “Burst” behandling med kortikosteroider kan fortsættes i 3 til 14 dage eller længere. En person, der fortsat har astmaanfald under behandling med inhalerede kortikosteroider kan være nødvendigt at have den dosis medicin steget.

Kortikosteroider kan gøre episoden kortere og forhindre tidlig gentagelse af episoder. Længden af ​​behandling med kortikosteroider kan være forskellige afhængigt af personen. Det dit angreb ikke var meget svær, du kunne tage kortikosteroider for kun 3 dage. Men det kan være nødvendigt at tage dem så længe som flere uger for en meget alvorlig angreb.

Folk, der har svær vedvarende astma kan være nødvendigt at tage kortikosteroid piller eller væske gennem munden dagligt eller hver anden dag for at kontrollere deres symptomer.

Forskellige typer af medicin bruges ofte sammen i behandlingen af ​​astma. Medicin til behandling af astma, afhænger af en persons alder, hans eller hendes type af astma, og hvor godt behandlingen kontrollerende astmasymptomer.

Din læge vil hjælpe dig med at hjælpe med at finde antallet og dosis af medicin, der virker bedst.

En gennemgang af forskning viser, at behandling med systemiske kortikosteroider under et astmaanfald reduceret hospitalsindlæggelser og hyppigheden af ​​tilbagefald hos voksne. 1

En gennemgang af forskning i behandling for astma hos børn fandt, at systemiske kortikosteroider under et astmaanfald forkortet varigheden af ​​hospitalsbesøg for astmaanfald for børn. 2

Få lindring af astmasymptomer i løbet af en moderat eller svær astma anfald; Få kontrol over symptomer, når du starter langtidsbehandling af astma efter din første diagnose.

Børn i alderen op til 4 er normalt behandles lidt anderledes end de 5 til 11 år gammel; Den mindste mængde medicin, der styrer astmasymptomer bruges; Mængden af ​​medicin og antal lægemidler øges i trin. Så hvis astma ikke kontrolleres ved en lav dosis af én controller medicin, kan dosis øges. Eller et andet lægemiddel kan tilføjes; Hvis astma har været under kontrol i flere måneder ved en bestemt dosis af medicin, kan dosis reduceres. Dette kan hjælpe med at finde det mindste beløb af medicin, der vil styre astma.

Hos børn, kortikosteroid piller reducere sværhedsgraden og længden af ​​et astmaanfald. Men for pillerne til at stoppe et astmaanfald, er det vigtigt at give dem ved det første tegn på symptomer. 3

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om de bivirkninger af hver medicin, du tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med din medicin.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Almindelige bivirkninger af langvarig behandling med kortikosteroider givet gennem munden omfatter

For at minimere eller forhindre bivirkninger af kortikosteroider holde dosis af kortikosteroider så lave som muligt, og samtidig bibeholde astmakontrol.

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Hvis du har brugt systemiske kortikosteroider i mere end 3 uger, og kommer til at stoppe med at tage dem, er du nødt til gradvist at reducere det beløb, du bruger, i stedet for at stoppe dem alle på én gang. Dette vil hjælpe med at undgå problemer med binyrerne.

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred (og måske dit liv) i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

Hvis du er gravid, til bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid, skal du ikke bruge nogen form for medicin, medmindre din læge fortæller dig til. Nogle lægemidler kan skade dit barn. Dette omfatter receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer, urter og kosttilskud. Og sørg for, at alle dine læger ved, at du er gravid, bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid.

Kvinder, der har været igennem overgangsalderen og bruger kortikosteroider gennem munden eller injektion i lange perioder nødt til at tage ekstra calcium og D-vitamin -og muligvis bisfosfonater (såsom Fosamax) -til forhindre knogletab (osteoporose).

Opfølgning pleje er en vigtig del af din behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis du har problemer. Det er også en god ide at vide dine testresultater og føre en liste over de lægemidler, du tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

Rodrigo G (2011). Astma hos voksne (akut), søg dato april 2010. BMJ Clinical Evidence. Tilgængelig online: http: //www.clinicalevidence.

Okpapi A, et al. (2012). Astma og andre recidiverende hvæsen hos børn (akut), søg dato juni 2010. BMJ Clinical Evidence. Tilgængelig online: http: //www.clinicalevidence.

Rachelefsky G (2003). Behandling forværring af astma hos børn: rolle systemiske kortikosteroider. Pediatrics, 112 (2): 382-397.

E. Gregory Thompson, MD – Intern Medicin; Rohit K Katial, MD – Allergi og Immunologi

September 9, 2014

Tag vurderingen Astma at få personlig handlingsplan

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter du tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig genere dig, og du spekulerer på, om du skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke din dosis eller ændre din medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Langsommere vækst eller hæmmet vækst hos børn; Problemer med kroppens evne til at bruge glukose (diabetes); Knogle svækkelse (osteoporose) eller muligvis knogledød (aseptisk nekrose af femur) fra ændringer i blodtilførsel; Forhøjet blodtryk (hypertension); Gentagne infektioner, blå mærker, og huden tyndere (atrofi). Kortikosteroider også gøre det mindre sandsynligt, du vil have en feber, så en infektion ikke altid indregnes straks; Uklarhed af linsen i øjet (grå stær).

da; Nat