symptomer og årsager – rotator cuff skade

En rotator cuff skade kan være smertefuldt og reducere vifte af bevægelse.

Symptomer

Årsager

Det smerter forbundet med en rotator cuff skade kan

Skulder smerter, der er kortvarig kan vurderes ved din familie læge. Se din læge, hvis du har et pludseligt tab af bevægelse efter en skade – du kunne have en betydelig rotator cuff tåre. Hvis du har smerter der varer længere end et par uger, eller du har været formelt diagnosticeret med en rotator cuff tåre, du har brug for at blive set af en skulder specialist, fordi nogle af de kirurgiske procedurer er tidsfølsomme.

Risikofaktorer

Rotator cuff sygdom kan være resultatet af enten en betydelig skade på skulderen eller progressiv degeneration eller slitage af senen væv. Repetitive overliggende aktivitet, tunge løft over en længere tidsperiode, og udvikling af knogle sporer i knoglerne omkring skulderen kan irritere eller beskadige senen.

Komplikationer

Følgende faktorer kan øge din risiko for at få en rotator cuff skade

i Rochester, Minnesota, og i Phoenix / Scottsdale, Arizona, er rangeret blandt de bedste hospitaler for ortopædi i US News & World Report. i Jacksonville, Florida, er placeret højt udfører for ortopædi i US News & World Report.

Uden behandling kan rotator cuff sygdom føre til permanent stivhed eller svaghed og kan resultere i gradvis degeneration af skulderleddet.

Selvom hvile din skulder er nødvendig for din opsving, og holder din skulder immobiliseret i længere tid kan forårsage bindevævet omslutter fælles at blive fortykket og stram (frossen skulder).