symptomer og årsager – alkoholisk hepatitis

Symptomer

Årsager

leveren

leveren

Den mest almindelige tegn på alkoholisk hepatitis er gulfarvning af huden og det hvide i øjnene (gulsot)

Andre tegn og symptomer omfatter

Næsten alle, der har alkoholisk hepatitis er underernærede. Drikke store mængder alkohol undertrykker appetitten, og storforbrugere får de fleste af deres kalorier i form af alkohol.

Tegn og symptomer på svær alkoholisk hepatitis omfatter

Alkoholisk hepatitis er en alvorlig sygdom. Op til 30 til 40 procent af mennesker med svær alkoholisk hepatitis kan dø inden for en måned.

Se din læge, hvis

Leveren er din største indre organ. Om størrelsen af ​​en fodbold, det er placeret primært i den øverste højre del af maven, under mellemgulvet og over din mave.

Alkoholisk hepatitis udvikler sig, når den alkohol, som du drikker skader din lever. Hvor alkohol skader leveren – og hvorfor det gør det kun i nogle storforbrugere – er ikke klart.

Det er kendt, at

Andre faktorer, der kan bidrage til alkoholisk hepatitis omfatter

Den største risikofaktor for alkoholisk hepatitis er den mængde alkohol du indtager. Mængden af ​​alkohol indtag, der sætter en person med risiko for alkoholisk hepatitis vides ikke. Men de fleste mennesker med den betingelse har en historie af at drikke mere end 3,4 ounces (100 gram) – svarende til syv glas vin, syv øl eller syv skud af spiritus – dagligt i mindst 20 år.

Risikofaktorer

Komplikationer

esophageal varicer

esophageal varicer

Normal lever vs. levercirrose

Normal lever vs. levercirrose

Andre risikofaktorer omfatter

Esophagusvaricer er forstørrede vener i spiserøret. De er ofte skyldes obstrueres blodgennemstrømning gennem portalen vene, der fører blod fra tarmen, pankreas og milt til leveren.

En normal lever (venstre) viser ingen tegn på ardannelse. I skrumpelever (til højre), arvæv erstatter normalt levervæv.

Komplikationer af alkoholisk hepatitis omfatter