sumatriptan (transdermal rute) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Brug ikke denne medicin til en hovedpine, som er forskellig fra din sædvanlige migræne. Tal med din læge om hvad man skal gøre for almindelige hovedpine.

At lindre din migræne så hurtigt som muligt, skal du bruge denne medicin, så snart hovedpine smerter begynder.

Liggende i et stille, mørkt rum i et stykke tid, efter at du bruger denne medicin kan hjælpe med at lindre din migræne.

Zecuity ™ er et iontoforetisk transdermalt system (TDS) eller en anordning-assisteret plaster, der bruger en mild elektrisk strøm til at levere sumatriptan gennem huden.

Denne medicin kommer med en indlægsseddel. Læs og følg instruktionerne nøje. Spørg din læge eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Hvis du vil bruge Zecuity ™ patch

Opbevaring

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer at bære eller ændre en patch, sætte en på, så snart du kan. Hvis det næsten er tid til at sætte på din næste patch, vente indtil da til at anvende et nyt plaster og springe den, du gik glip af. Må ikke anvendes ekstra patches til at gøre op for den glemte dosis.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Denne medicin indeholder lithium-mangan dioxid batterier. Tal med din læge eller på apoteket om, hvordan at følge statslige og lokale regler ved at smide medicinen.

For at bortskaffe denne medicin, folde plasteret på midten med den klæbende side indeni. Så smider det ordentligt i en skraldespand.