sulfisoxazol (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Denne medicin bør ikke gives til spædbørn yngre end 2 måneder gamle, medmindre instrueret af dit barns læge. Sulfisoxazol kan forårsage alvorlige uønskede effekter i denne aldersgruppe.

Tag denne medicin med et helt glas (8 ounce) vand. bør tages Flere yderligere glas vand i løbet af dagen, medmindre andet er anvist af din læge. Drikke ekstra vand vil bidrage til at forhindre, at nogle uønskede virkninger.

Denne medicin fungerer bedst, når der er en konstant mængde i blodet eller urinen. For at holde mængden konstant, gå ikke glip af nogen doser. Det er også bedst at tage doser ved jævnt fordelte gange i løbet af dagen. Hvis du har brug for hjælp til at planlægge de bedste tidspunkter at tage din medicin, tjekke med din læge.

For at hjælpe rydde op i din infektion fuldstændigt, fortsætte med at bruge denne medicin for den fulde behandling tid, selvom du føler dig bedre efter de første par doser. Hvis du stopper med at tage medicinen for tidligt, kan dine symptomer vende tilbage.

Ryst oral suspension godt før hver anvendelse. Mål medicinen med en markant måleske, oral sprøjte, eller medicin kop. Den gennemsnitlige husstand teske kan ikke holde den rette mængde væske.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Opbevaring

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.