sucralfat (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Sukralfat er bedst træffes med vand på tom mave en time før måltider og ved sengetid, medmindre andet er bestemt af din læge.

Tag denne medicin til fuld tid for behandling, selvom du begynder at føle sig bedre. Det er også vigtigt, at du holder din lægebesøg for check-ups, så din læge vil være bedre i stand til at fortælle dig, når at stoppe med at tage denne medicin.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.