striverdi RESPIMAT godkendt: ny gang dagligt laba for KOL

Regeringen godkender Striverdi Respimat

Generisk navn: olodaterol; Dato for godkendelse: 31 juli 2014; Firma: Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, Inc.

Behandling til: Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

Den aktive ingrediens olodaterol er en langtidsvirkende beta2-agonist (LABA), som virker ved at hjælpe musklerne omkring luftvejene i lungerne blive afslappet at forhindre symptomer. Den leveres via et drivmiddel-fri inhalator, der genererer en blød, langsomme tåge.

Medicin guide

Andre Labas godkendt til brug i KOL omfatter salmeterol (Serevent), formoterol (Foradil, Perforomist) og arformoterol (Brovana). Mens der brugt disse al anden medicin to gange dagligt, indførelse af indacaterol (godkendt som Arcapta Neohaler i 2011) var den første ultra-langtidsvirkende beta-adrenoceptoragonist at tilbyde den bekvemmelighed i gang daglig dosering. Vilanterol, en anden gang dagligt LABA, blev godkendt i kombination som Breo Ellipta (fluticason / vilanterol) og Anoro Ellipta (umeclidinium / vilanterol) i 2013.

Da den tredje gang dagligt LABA, kan anvendes olodaterol (Striverdi Respimat) én gang dagligt over en lang tidsperiode.

Ligesom alle Labas, stoffet bærer en boxed advarsel om den øgede risiko for astma-relaterede dødsfald. Det er ikke godkendt til behandling af astma.

De mest almindelige bivirkninger rapporteret af mennesker, der bruger Striverdi Respimat i den kliniske undersøgelse var nasopharyngitis (løbende næse), øvre luftveje, bronkitis, hoste, urinvejsinfektion, svimmelhed, udslæt, diarré, rygsmerter og ledsmerter (ledsmerter).

Vigtig information

Striverdi Respimat distribueres af Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, Inc., Ridgefield, Connecticut.

Læs Medicin, der fulgte med din recept, før du begynder at bruge det, og hver gang du får en refill. Der kan være nye oplysninger. Denne Medicin Guide ikke træde i stedet for at tale med din læge om din sygdomstilstand eller behandling.

Striverdi Respimat er blevet godkendt til kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) kun. Det er ikke til at blive brugt i astma.

Striverdi Respimat og LABA medicin kan forårsage alvorlige bivirkninger, herunder

Striverdi Respimat anvendes langsigtet, en gang om dagen, i at kontrollere symptomerne på KOL hos voksne med KOL.

LABA medicin som Striverdi Respimat hjælpe musklerne omkring luftvejene i lungerne blive afslappet at forhindre symptomer, såsom hvæsen, hoste, trykken for brystet, og åndenød.

Denne medicin er ikke beregnet til brug til behandling af pludselige symptomer på KOL. Altid har en rednings medicin med dig til at behandle pludselige symptomer. Hvis du ikke har en rednings-inhalator, skal du kontakte din læge, for at have en ordineret til dig.

Det vides ikke, om Striverdi Respimat er sikker og effektiv i mennesker med astma.

Det bør ikke anvendes til børn. Det vides ikke, om det er sikkert og effektivt hos børn.

Brug ikke denne medicin, hvis du har astma.

Fortæl din læge om alle dine sundhedsmæssige betingelser, herunder, hvis du

Fortæl din læge om alle de lægemidler, du tager, herunder receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer og naturlægemidler kosttilskud.

Striverdi Respimat og visse andre lægemidler kan interagere med hinanden. Dette kan forårsage alvorlige bivirkninger.

Kend de lægemidler, du tager. Hold en liste over din medicin med dig for at vise din sundhedsplejerske og farmaceut hver gang du får en ny medicin.

Striverdi Respimat kan forårsage alvorlige bivirkninger, herunder

Almindelige bivirkninger omfatter

Fortæl din læge om enhver bivirkning, der generer dig, eller som ikke går væk.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger. Spørg din læge eller apoteket for yderligere information. Ring til din læge til læge om bivirkninger. Du kan rapportere bivirkninger til regeringen på regeringen-1088.

Hvordan skal jeg opbevare Striverdi Respimat?

Hvad er Striverdi Respimat?

Medicin er undertiden ordineret til andre end de i en medicin guide. Brug ikke denne medicin til en tilstand, som det ikke var ordineret. Må ikke give det til andre mennesker, selv om de har samme tilstand. Det kunne skade dem.

Denne Medicin Guide opsummerer de vigtigste informationer. Hvis du ønsker mere information, så tal med din sundhedsplejerske. Du kan spørge din læge eller apoteket til information skrevet til sundhedspersonale.

Aktiv bestanddel: olodaterol

Inaktive ingredienser: vand, benzalkoniumchlorid, dinatriumedetat og vandfri citronsyre

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på regeringen

KOL prednison, Symbicort, Xopenex, Breo Ellipta, Anoro Ellipta, Daliresp, budesonid / formoterol, levalbuterol, Incruse Ellipta, Tudorza Pressair, Stiolto Respimat, Xopenex HFA, roflumilast, fluticason / vilanterol, aclidinium, Rayos, umeclidinium, olodaterol, olodaterol / tiotropium , Quibron, umeclidinium / vilanterol, Xopenex koncentrat, Dilor

Hvem bør ikke bruge Striverdi Respimat?

Hvad skal jeg fortælle min sundhedspleje udbyder, før du bruger Striverdi Respimat?

Hvordan skal jeg bruge denne medicin?

Striverdi Respimat bivirkninger

Generel information

Hvad er ingredienserne?

Striverdi Respimat (olodaterol)