stillesiddende livsstil (siddende sygdom): hvordan man får aktiv

Chancerne er du læser denne artikel, mens sad i en stol. Og hvis du er som de fleste computer-brugere, har du været der i et stykke tid.

Overvej, hvor meget du sidder på en dag: kørsel under dit morgen pendler til en 8-timers-en-dag desk job, og derefter slappe på sofaen foran fjernsynet hele aftenen. Hvad mere er, kan du stole på email, mobiltelefon apps, direkte depositum lønsedler og online shopping til at udføre opgaver, som 10 eller 20 år siden ville have krævet dig at komme op og løbe ærinder?

Hvis ja, så kan du have “siddende sygdom,” en iørefaldende sætning for en stillesiddende livsstil, der kan være at sætte dit helbred i fare.

“Hvis du tager en rask, 15 minutters gang om eftermiddagen, vil du være langt mere produktiv i dine sidste 2 timer.” – Fabio Comana

En voksende mængde forskning viser, at lange perioder med fysisk inaktivitet hæve din risiko for at udvikle hjertesygdomme, diabetes, kræft og fedme. I januar 2010 britiske eksperter knyttet langvarige perioder med at sidde til en større sandsynlighed for sygdom. Og samme måned, rapporterede australske forskere, at hver time brugt ser TV er forbundet med en øget risiko for at dø af hjerte-kar-sygdomme 18% – måske fordi, at tiden er brugt sidder ned.

“Mennesker har udviklet sig som en omvandrende enhed, udforske verden på vores fødder,” siger James Levine, MD, forfatter til bevæge sig lidt, mister en masse.

“Det mærkeligste ting i verden er, at folk tilbringe hele dagen scrunched i en stol. Det er en form for fysisk indespærring,” siger Levine, der slentrede på et løbebånd i sit kontor på en 1-mile-per-hour tempo, mens at blive interviewet for denne artikel.

Levine råd: Fight sidde sygdom ved at tage skridt til at blive mere fysisk aktive.

Her er 8 måder at hjælpe dig snige i nogle på-din-fødder tid i en ellers deskbound dag.

1. Få NEAT. NEAT står for ikke-øvelse aktivitet termogenese, og omfatter stretching, drejning, og bøjning. Levine anbefaler, at du sigter efter 10 minutter af NEAT hver time “” Jeg har ikke råd gymnastiksalen ‘er ikke længere en barriere, “siger Levine.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …