springe en dag på gym og stadig blive på sporet med dine træningsmål

Af Sarah Gleim

Ingen er perfekt, især når det kommer til en fastholde regelmæssig træning rutine. Det er svært at komme til gymnastik hver dag, når du har så mange andre krav i dit liv. Og så er der de uforudsete nødsituationer, ligesom glemmer at pakke sokker, at have din smartphone falder i et toilet (UH) eller behov for at tage en mental sundhed dage, der ikke omfatter sveden (medmindre det er i en sauna).

Nøglen til opholder sig på sporet og nå dine træningsmål er at vide, hvordan man får mest ud af øvelsen tid du gik glip af. Her er fem enkle løsninger til at hjælpe dig med at holde på programmet som en professionel, når du har brug for at redde på din træning.

Først og fremmest, glem alt om skyld. Du har et liv uden for gymnastiksalen, der kræver din opmærksomhed. Og alligevel, springe en træning kommer ikke til at smide din rutine helt ud af whack. Bare sørg for at komme tilbage til din groove ASAP. Lade dig blive kørt ned med en overvældende følelse af skam, hvis du går glip af et par dage kan anrette unødig ravage på, hvad du har arbejdet så hårdt for at opnå.

Hvis du kender på forhånd, at du ikke kommer til at ramme gym, lad det ikke være en af ​​de dage, du forkæle dig selv med skyldig-fornøjelse fødevarer. Registreret diætist Carolyn O’Neil, forfatter til Southern Living: The Slim Down South Kogebog, siger de dage, du bare skal springe gymnastiksalen er de dage du helt sikkert vil beholde din menu lean og betyde. Hun foreslår en morgenmad højt proteinindhold – noget så simpelt som at tilføje en otte-ounce glas fedtfri mælk til dit måltid. “Det har mere protein end et æg,” siger hun. “Til frokost, gå en stor salat med magert protein ligesom grillet kylling, dåse tun eller endda grillet bøf. Men springe ekstramateriale som ost opløsningskonflikter, bacon bits og stegte croutoner. ”

O’Neil foreslår, at du ser din tallerken som om det er en rund lærred, især hvis du har at spise ude. “Mal på halvdelen af ​​pladen med grøntsager og frugt, en fjerdedel af pladen med magert protein (grillet fisk, kylling, oksekød eller svinekød mørbrad) og den anden kvartal med fuldkorn såsom brune ris, quinoa eller fuldkornsbrød,” hun siger.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …