spinal dekompression terapi: er det rigtige for dig?

Hvis du har varig rygsmerter og andre relaterede symptomer, du ved, hvordan forstyrrende for dit liv, det kan være. Du kan muligvis ikke til at tænke på lidt andet undtagen at finde lindring. Nogle mennesker henvende sig til spinal dekompression terapi – enten kirurgisk eller ikke-kirurgisk. Her er hvad du behøver at vide for at hjælpe beslutte, om det kunne være rigtigt for dig.

Nonsurgical spinal dekompression er en type motoriseret trækkraft, der kan lindre rygsmerter. Spinal dekompression virker ved forsigtigt at strække rygsøjlen. Det ændrer den kraft og position af rygsøjlen. Denne ændring tager presset fra spinal diske, som er gel-lignende puder mellem knoglerne i rygsøjlen, ved at skabe undertryk i disken. Som et resultat, svulmende eller diskusprolaps diske kan trække, idet tryk off nerver og andre strukturer i din rygsøjle. Dette vil til gengæld hjælper med at fremme bevægelse af vand, oxygen og næringsrige fluider ind skiverne, så de kan helbrede.

Læger har brugt kirurgisk spinal dekompression i et forsøg på at behandle

Mere forskning er nødvendig for at etablere sikkerheden og effektiviteten af ​​kirurgisk spinal dekompression. At vide, hvor effektivt det egentlig er, forskerne nødt til at sammenligne spinal dekompression med andre alternativer til kirurgi. disse omfatter

Du er fuldt påklædt under spinal dekompression terapi. Lægen passer dig med en sele rundt dit bækken og en anden omkring din kuffert. Du enten ligge med forsiden nedad eller står op på en computerstyret bord. En læge opererer computeren, tilpasning behandling til dine specifikke behov.

Behandlingen kan vare 30 til 45 minutter, og du kan kræve 20 til 28 behandlinger i løbet af fem til syv uger. Før eller efter behandlingen, kan du have andre typer behandling, såsom