spermatocele behandlinger og præparater

Selvom din spermatocele formentlig ikke vil gå væk af sig selv, de fleste spermatocele ikke brug for behandling. De generelt ikke forårsager smerte eller komplikationer. Hvis din er smertefuldt, kan din læge anbefale over-the-counter smertestillende medicin, såsom acetaminophen (Tylenol, andre) eller ibuprofen (Advil, motrin IB, andre).

En procedure, der kaldes en spermatocelectomy generelt udføres på ambulant basis, ved anvendelse af en lokal eller generel anæstesi. Kirurgen gør et snit i pungen og adskiller spermatocele fra bitestiklen.

Efter operationen, skal du måske til at bære en gaze-fyldte atletisk supporter at lægge pres på og beskytte stedet af snittet. Din læge kan også fortælle dig at

Mulige komplikationer fra kirurgisk fjernelse, der kan påvirke fertiliteten omfatter skader på bitestiklen eller til røret, der transporterer sæd (vas deferens). Det er også muligt, at en spermatocele kan komme tilbage, selv efter operationen.

Kirurgisk behandling

Aspiration, med eller uden sclerotherapy

En anden behandling, der ikke bruges så ofte er aspiration, undertiden med sclerotherapy. Under aspiration, er en speciel nål indsat i spermatocele, og væsken er fjernet (aspireret). Hvis spermatocele opstår igen, kan din læge anbefale opsugning væsken igen, og derefter injicere en irriterende kemikalie ind i sækken. Den irriterende agent forårsager spermatocele sæk til ar, som optager plads væsken besat og sænker risikoen for spermatocele kommer tilbage.

Skader på epididymis er en mulig komplikation ved sclerotherapy. Det er også muligt, at din spermatocele kan komme tilbage. Sclerotherapy normalt bruges kun til mænd, der er ud over deres reproduktive år.