sommer tips hårfjerning

Når det kommer til at opnå stubbe-fri hud til sommer, salon voksning og i-office laser hårfjerning behandlinger er guldstandarden. Kvinder henvender sig ofte til barbermaskiner og hårfjerningsmidler for en hurtigere og billigere hjem afhjælpe. Der er nogle regler i stubbet vej selv. Jeannette Graf, MD, assisterende klinisk professor i dermatologi ved Mount Sinai School of Medicine, siger, at hvis du ikke passer på, nixing stubbe kan blive en hud-kompromis problem.

Vil du undgå barberkniv brænde, indgroede hår, og nedskæringer? Den slanke Gillette Fusion ProGlide Razor kunne være designet til mænd, men, Graf siger, fordi det har fem blade og en tungere håndtag, det giver en super-close afgrøde i færre passerer. “Det bedste tidspunkt at barbere er i slutningen af ​​et varmt brusebad, når blodkarrene er forstørrede, der forårsager huden til buttet og eksponere hele bunden af ​​hårsækken,” siger hun. Varmt vand blødgør også håret, så det ikke snap, hjælpe forhindre indgroede hår. For at undgå kniven rust og hudinfektioner, udskifte bladet hver 5 til 10 barberinger.

Barbering hver dag er fint, så længe du holder huden blød med en fugtgivende barbering creme.

I løbet af sommeren, kan du være tilbageholdende med at slather på en tung bodylotion. Men anvende fugtighedscreme løbet nybarberet, stadig fugtig hud vil hjælpe minimere flager og barberkniv udslæt, siger Graf.

Ved hjælp af en rigtige spørgsmål er ikke så populær som barbering, men det har sine fordele. For startere, får du en lavere forekomst af stød og indgroede hår, siger Graf. “Plus, er hår fjernes på et dybere niveau, så en længere tid til genvækst.” Mens håret kun behøver at være stubbe længde til at arbejde, en rigtige spørgsmål er bedst, når det anvendes sparsomt – hver 10 dage til to uger. Det er fordi den formel kemikaliepolitik bryde de bånd, der holder håret sammen og kan udtørre huden.

Indgroede hår dukker op, når et hår, der er barberet, voksbehandlet, eller tweezed krøller og Burrows tilbage i din hud, som det vokser. Dette kan føre til betændelse, siger Graf. Prøv disse hurtige løsninger

Glat Move. Hop i brusebad og exfoliate forsigtigt området med en vaskeklud eller blid bodyscrub.

Betyder, betyder. Hvis genstridige hår ikke ønsker at komme tilbage op på egen hånd, så prøv at undgå at plukke (hvilket kan føre til infektioner) og se din hudlæge. Hun kan hjælpe med at fjerne hår og rådgive dig om laser hårfjerning, som kan løse genstridige indgroede problemer.

Holdningerne i dette afsnit er de af eksperterne, og er ikke de udtalelser. støtter ikke nogen bestemt produkt, service eller behandling.

KILDER

Jeannette Graf, MD, assisterende klinisk professor i dermatologi ved Mount Sinai School of Medicine.

Seiberg, M. Experimental Dermatology, december 2001.

Seiberg, M. “Soy ekstrakter reducerer hårvækst og hårsækken dimensioner,” i hår Science and Technology.

Thring, T. BMC komplementær og alternativ medicin, 2009.