solskadet hud: hvordan vil din læge diagnosticere dig

Sunshine giver din krop energi, men får for meget, og du kan ende op med solskader. Det er vigtigt at holde øje med de områder og få forud for eventuelle problemer. Dermatologer, læger, der behandler hudproblemer, kan bruge en bestemt rutine at fortælle dig, hvis pletter af solskader kan føre til større problemer forude.

Kun du har nogle af de oplysninger lægen nødt til at forstå din hud historie. Som med de fleste medicinske eksamen, bør du fortælle hende om noget medicin du tager, allergier, og hvis nogen i din familie har haft hudsygdomme eller problemer. Men for at fortælle, hvor meget solen skader, du måtte have, kan dermatologer stille spørgsmål du ikke hører fra andre læger, såsom

Dine svar på disse spørgsmål vil hjælpe hende udfylde de tomme felter.

Når du går til en hudlæge, være klar til at bare det hele, også. Du vil måske føle flov eller genert, men denne form for fysisk eksamen er den bedste måde for en læge til at kigge efter tegn på hudproblemer, herunder dem, der forårsages af solen.

Sygeplejersken vil bede dig om at tage tøjet af og give dig en kjole eller ark til at dække op med indtil lægen kommer i. Hvis du er en mand og lægen er en kvinde, eller omvendt, bør der også være en assistent i rummet.

Nu er det tid til en total-krop hud scanning. Her er hvordan det går

Du vil ikke springe dele i en total-krop eksamen. Det betyder, at din hovedbund, bag ørerne, indersiden af ​​dine læber, dine armhuler, dine kønsorganer, mellem din røv kinder, mellem dine fingre og tæer, under dine negle, og sålerne på dine fødder. Igen, prøv at lægge beskedenhed af hensyn til dit helbred.

Maksimer din hudpleje rutine at se yngre nu.

Look Good in Every Phot; Sådan Care for Dry, Red Ski; Overraskende måder at reducere rynke; Forvise Tasker Under Your Eyes