sød Sumakekstrakt: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Aromatisk Sumac, duftende Sumac, Polecatbush, duft-sumak, Rhus canadensis, Skunkbrush, Squawbush, Sumac AROMATIQUE, Zumaque Aromático, Zumaque Fragante, Zumaque Oloroso.

Sød Sumakekstrakt er en plante. Rodbarken bruges til at gøre medicin; Folk tager sød Sumakekstrakt for nyre- og blære problemer, herunder irritabel blære, svært ved at styre vandladning, og sengevædning. De tager også det til at behandle overdreven blødning (blødning) fra livmoderen.

Der er ikke tilstrækkelig information til rådighed til at forstå, hvordan søde Sumakekstrakt værker.

Utilstrækkelig evidens fo; Nyre og blære problemer; Uterin blødning; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​søde Sumakekstrakt for disse anvendelser.

Der er ikke tilstrækkelig information til rådighed til at vide, om søde Sumakekstrakt er sikkert. Søde Sumakekstrakt tilhører samme familie som Poison Ivy og kan forårsage hudreaktioner; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​søde Sumakekstrakt under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om SWEET Sumakekstrakt Interaktioner

Den passende dosis af søde Sumakekstrakt afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred og flere andre betingelser. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for sød Sumakekstrakt. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Foster S, Duke JA. Den Peterson Field Guide til Lægeplanter: Øst- og Centraleuropa Nordamerika. Boston, MA: Houghton Mifflin Co., 1990.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression