smart. mål for type 2-diabetes

Diabetes Trends

Gør tabe med diabetes lettere ved at indstille S.M.A.R.T. mål.

Nogle mennesker med diabetes og nervesmerter – eller perifer neuropati, der kommer med det – finde lindring i overraskende enkle måder. Nogle gange kan en dejlig, varm (men ikke varmt) bad er nok til at lindre stress og nervesmerter. Hvis du har neuropati, ved den måde, kan du have en anden test vandet for at sikre det ikke er for varmt. En massage kan også hjælpe. Andre mennesker henvender sig til biofeedback, meditation, afslapning teknikker, eller hypnose – som alle har vist sig at hjælpe; Disse metoder …

At hjælpe med at styre din diabetes, er du nødt til at sprede kulhydrater mere jævnt over hele dagen. Så for eksempel, en S.M.A.R.T. Målet er “Jeg vil spise en morgenmad, som indeholder 45 gram kulhydrater hver dag i de næste 2 uger.”

Her er den S.M.A.R.T. sammenbrud

Specifik: målrettet til morgenmad

Målbar: 45 gram, hver dag

Opnåelige: Morgenmad med omkring 45 gram kulhydrater er meget gennemførligt. Et par muligheder

Relevant: Spredning kulhydrater ud er relevant, fordi det hjælper dig med bremse sult, så du ikke spise for meget. At ramme 45 gram, er du nødt til at planlægge at spise protein og fedt i tillæg til kulhydrater i et måltid. Et stykke toast med et æg, for eksempel, vil holde dig følelsen fuld længere end to skiver toast med marmelade. Når du er mere tilfredse, vil du sandsynligvis til at spise mindre samlet.

Time-bundet: Dette mål vil være dit fokus i 2 uger. Ved slutningen af ​​denne tid, kan du beslutte, om du ønsker at gøre det igen eller angive en anden mål.

Indstilling S.M.A.R.T. mål hjælper med at holde store projekter, som at miste vægt eller styre blodsukkeret, fra at være overvældende.

1 kop kogt havregryn (32 gram), 1/2 medium banan (13 gram), en hårdkogte æg, sort kaffe; 2 røræg, 1 lille hele hvede pita (15 gram), en appelsin (18 gram), 1 kop 1% mælk (14 gram, 3 rug knækbrød (24 gram), 1/2 kop nonfat hytteost (5 gram), 1 kop brombær (15 gram)

Dine skridt til succes er klart præciseret, så du ved, hvornår du har mødt målet.

Den største payoff kommer fra at dreje kortsigtede mål i langvarige, sunde vaner.

GRATIS iPhone App: Få hjælp til at kontrollere dit blodsukker

KILDER

Shilts, M. Tidende Sundhedsfremme, i november / december 2004.

Latham, G. Organizational Dynamics, august 2003.

Bodenheimer, T. Patient Uddannelse og Rådgivning, August 2009.

Self Nutrition data.