smag test: det bedste lys salatdressinger

Dit valg af salat dressing kan afgøre, om din salat er lækker eller en dud. Og hælde på højt fedtindhold dressing kan hurtigt forvandle din sunde salat til en kalorie bombe. Så det er en god ting der er masser af velsmagende valg i lyset salatdressing kategori.

Efter alt, salatdressing er en af ​​de mere alsidige elementer i køleskabet. Ikke alene er det en afgørende prikken over i’et til dine greens, kan en flaske salatdressing hurtigt forvandle sig til en marinade, dip, sandwich spread, eller dressing til pasta salat.

For at hjælpe dig med at træffe det bedste valg, gik til købmanden for at finde de 10 mest tilfredsstillende salatdressinger, der ikke vil blæse dit kalorie budget – uanset om du foretrækker cremet og vinaigrette. Her er resultaterne af vores smag test.

Bedste vinaigrette-stil Salatdressinger

Denne dressing har en dejlig afbalanceret smag, med honning og sennep smag både kommer gennem pænt. Jeg befandt mig gå tilbage til mere af denne forbinding under smag test. Det ville også fungere godt som dip, spredning eller marinade.

Første 5 ingredienser opført på etiketten: Vand, kreolsk sennep, cider eddike, sukker, soja og / eller raps olie.

Per portion (2 spsk): 70 kalorier, 4 g fedt, 0,5 g mættet fedt, 290 mg natrium, 7 g kulhydrat.

Ønske-Bone Light Raspberry Walnut vinaigrette

En af mine all-time favorit salater er spinat med bær eller æble stykker, drysset med valnødder eller pekannødder og smuldret blåskimmelost og drysset med hindbær vinaigrette. Og en af ​​mine foretrukne forbindinger er Kens Lite Raspberry Walnut vinaigrette. Til sammenligning skyld, jeg testede Wish-Bone version af denne dressing.

Mens jeg stadig gerne Ken er en smule bedre, Wish-Bone mulighed er en god en, især hvis det er mærket på salg. Begge har en behagelig hindbær og eddike smag og lige nok olie og sukker til at balancere alle de forskellige varianter.

Første 5 ingredienser (Kens): Destilleret eddike, vand, sojabønne og / eller canolaolie, majssirup med højt fructoseindhold, og sukker.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe