slagtilfælde rehabilitering-tilpasning efter et slagtilfælde

Efter et slagtilfælde, vil rehabilitering ikke kun fokusere på at hjælpe dig med at genoprette fra handicap, men også på at foretage ændringer i din livsstil, derhjemme, på arbejdet, og i relationer. Ændrer du foretager, vil afhænge af, hvordan slaget påvirket din evne til at fungere.

Nogle mennesker, der har haft et slagtilfælde tendens til at være langsom, forsigtig, og uorganiseret, når de gør ukendte opgaver. De vises ængstelig og tøvende, som ofte er helt forskellig fra den måde, de var før slaget.

Afhængig af mængden af ​​handicap, kan mange mennesker har brug for hjælp i hjemmet med en række daglige aktiviteter. For mere information, se

Administrerende Blære og tarm problemer efter et slagtilfælde; Slagtilfælde: Tips til at hjælpe med Problemer med hukommelse; Håndtering Kom Klædt efter et slagtilfælde; Forebyggelse Falls; Forebyggelse Skade og hævelse i angrebne lemmer efter et slagtilfælde; Tryksår; spasticitet; Køre bil efter et slagtilfælde; Stroke Recovery: Coping spiseproblemer.