slagtilfælde rehabilitering-bekymringer pårørende

At tage sig af en elsket en, der har haft et slagtilfælde kan være svært for mange grunde. Du kan være bange for, at din elskede vil have en anden slagtilfælde eller vil ikke være i stand til at acceptere eller overvundet handicap. Du kan bekymre, at du ikke er parat til at passe en person, der netop har haft et slagtilfælde. Eller du kan have din egen sundhedsmæssige bekymringer, der gør det svært for dig at passe en anden person. Du kan også blive deprimeret over at miste den livsstil, som du tidligere nydt med din elskede. Og du kan bekymre sig om omkostningerne ved rehabilitering (Rehab) og et tab af indkomst.

Her er måder, du kan hjælpe med din elskede opsving

Du vil også nødt til at tage sig af din egen trivsel.

For mere information om forældreadfærd, Caregiver Tips.

Giv støtte og opmuntring til at deltage i rehab program; Besøg og tale med din elskede ofte. Opmuntre din elskede at gøre aktiviteter, såsom at spille et spil med dig. Hold kontakten med din elskede sine venner så meget som du kan, og opfordre dem til at besøge; Deltage i uddannelsesprogrammer og deltage Rehab sessioner så meget som muligt; Hjælp din elskede at lære og praktisere nye færdigheder; Find ud af, hvad din elskede kan gøre uafhængigt eller brug for hjælp med. Undgå at gøre ting til din elskede, at han eller hun er i stand til at klare sig uden hjælp.

Spis godt, få nok hvile, og tage tid til at gøre ting, som du nyder. Kom ud af huset så meget som muligt; Sørg for, at du ikke ignorere din egen sundhed, mens du er omsorgen for din elskede. Forsøg ikke at gøre alting selv. Hold op med dine egne lægebesøg og sørg for at tage din egen medicin regelmæssigt. Spørg andre familiemedlemmer til at hjælpe. Find ud af om du er berettiget til voksen dagtilbud eller til hjemmet sundhedspleje besøg for at hjælpe med afvænning; Find en støttegruppe til at deltage. Du kan finde dem gennem lokale kapitler i Stroke Association (en afdeling af Heart Association) eller National Stroke Association. Kontroller også, med rehab team for ideer og hjælp. De kan være i stand til at tilbyde rådgivning om forsikringsdækning samt; Planlæg tid til dig selv. Kom ud af huset og gøre ting, du nyder, køre ærinder, eller gå på indkøb.