slagtilfælde: beskæftiger sig med depression – emne oversigt

Det er almindeligt for en person, der har haft et slagtilfælde til at føle sig trist og blive deprimeret over de handicap forårsaget af slagtilfælde. Undertiden skade på hjernen fra slagtilfælde kan forårsage depression. Depression er en alvorlig tilstand, der kræver behandling.

Hvis du har haft et slagtilfælde, forhindrer et andet slag er en topprioritet. “Risikoen for et slagtilfælde er ti gange højere i en person, der har haft et slagtilfælde i fortiden,” siger Larry B. Goldstein, MD, professor i medicin (neurologi) og direktør for hertug Stroke Center i Durham, N.C.; Forebyggelse af en anden slagtilfælde starter ved at behandle tilstande, der forårsagede den første streg, såsom atrieflimren (unormal hjerterytme, som kan forårsage blodet størkne) eller forsnævring af en halspulsåre i nakken. Behandling…

Mennesker, der er deprimerede kan også

Mennesker med depression kan være tilbageholdende med at søge hjælp, fordi de føler, at det er et tegn på personlig svaghed eller en karakterbrist, eller at de skal være i stand til at “trække sig ud af det” på egen hånd. Vi ved nu, at depression, ligesom andre medicinske tilstande, har en kemisk og biologisk basis. Behandling for depression er sikker og sædvanligvis effektiv selv for alvorligt deprimerede mennesker.

Det kan være svært for dig at erkende, at du er deprimeret. Hvis du tror at du kan være deprimeret, tale med din læge. Hvis depression ikke behandles, kan det blive værre med tiden og kan bremse din opsving.

Føl negativ, håbløs, eller “ned i dump .; Har en mærkbar tab af interesse eller glæde i næsten alle aktiviteter.

Tab eller tage på i vægt; Har nedsat eller øget appetit; Har svært ved at falde i søvn eller sove for meget. De føler som regel træt hele tiden; Føl værdiløs eller skyldig; Være mere irritabel eller vred; Være ude af stand til at koncentrere sig, huske, eller træffe beslutninger såvel som de gjorde før slagtilfældet Har tilbagevendende tanker om død eller selvmord. Hvis du eller din elskede har advarselstegn på selvmord, søge lægehjælp med det samme.