sinusitis-medicin

Allergier Trends

Medicin kan være nødvendig, når symptomer på bihulebetændelse er alvorlige eller ikke forbedre. Målene for behandling med medicin er at

Lægemidler anvendes og undertiden kombineret til behandling sinusitis. Vær sikker med medicin. Læs og følg alle instruktionerne på etiketten.

Hvis du tager antibiotika for en sinus infektion, ikke stoppe med at tage antibiotika tidligt bare fordi du føler dig bedre. Tag hele forløbet af antibiotika. Infektionen kan ikke gå væk, hvis du ikke tager alle de antibiotika ordineret af lægen.

Antibiotisk behandling er en succes i de fleste tilfælde af kortvarig (akut) bihulebetændelse, når det er forårsaget af bakterier. Du bør se en forbedring inden for 3 til 4 dage efter du begynder at tage et antibiotikum.

Kronisk bihulebetændelse kan vare 12 uger eller længere og kræver som regel 3 til 4 ugers behandling med antibiotika. Symptomerne kan vare eller returnere trods tilstrækkelig antibiotisk behandling. En anden antibiotikum kan være nødvendig til behandling af infektionen. kan være nødvendig Henvisning til en øre, næse og hals (ENT) specialist (også kaldet en otolaryngologist), hvis symptomerne på bihulebetændelse ikke går væk trods langvarig antibiotisk behandling.

Behandl infektion, som er normalt forårsaget af bakterier, hvis dine symptomer har varet mere end 7 til 10 dage; Lindre tryk og smerter forårsaget af dårlig sinus dræning; Reducere betændelse i næse og bihuler.

Antibiotika dræber bakterier. Eksempler på antibiotika, der anvendes, er amoxicillin og cefdinir; Decongestants mindske hævelsen af ​​slimhinderne i næsen. Nogle eksempler kan indbefatte oxymetazolin (f.eks Afrin) og phenylephrin (fx Neo-Synephrine); Analgetika lindre smerter. Nogle eksempler indbefatter acetaminophen (f.eks Tylenol) og ibuprofen (f.eks Advil); Kortikosteroider reducerer inflammation i næse. Nogle eksempler kan nævnes beclomethason (Beconase) eller mometason (Nasomet). Det meste af tiden, de kommer i form af en næsespray; Mucolytics tynd slim. Nogle eksempler indbefatter guaifenesin (f.eks Robitussin).