sex terapi & anden rådgivning

Hvis seksuelle problemer forhindrer ægte nærhed mellem dig og din partner, kan du overveje en vis form for terapi.

Når du planlægger for en varm nat under arkene, kan du ikke ønsker at tænke på kønssygdomme. Hvis du er lykkeligt slået med din lang tid partner, kan du ikke tror, ​​du er nødt til at; Men muligheden for infektioner og sygdomme er så meget en del af køn som det sjove er. Både mænd og kvinder får dem. Selv hvis du ikke var klar over det, har du sikkert haft en STD; Viden er magt, når det kommer til din seksuelle sundhed. Erkender symptomerne er en start, men du vil ikke altid mærke klamydia, gonoré, …

Psykoterapi kan hjælpe en kvinde at identificere problemer i hendes liv, der kan udtrykkes som seksuelle problemer.

Hvis problemet vedrører dit forhold, anbefales par rådgivning. (Du behøver ikke at være gift for at gå til en “ægteskab rådgiver.”)

En sexolog kan tage parterapi et skridt videre ved at fokusere på parrets fysiske forhold. Efter at have identificeret parrets holdninger om sex og seksuel problem, køn terapeut anbefaler specifikke øvelser for fornyet fokus på parrets opmærksomhed og forventninger. Specifikke mål kan omfatte enhver af følgende

At lære at slappe af og fjerne distraktioner

At lære at kommunikere på en positiv måde, hvad du gerne

Learning nonsexual rørende teknikker

Øge eller øge seksuel stimulation

Sex terapeuter ofte bruger hvad der kaldes “sensate fokus” øvelser til at behandle seksuelle problemer. Øvelserne starter med nonsexual rørende og opfordre begge parter til at udtrykke, hvordan de kan lide at blive rørt. Målet er at hjælpe begge parter forstår at genkende og kommunikere deres præferencer.

For nogle kvinder disse problemer er ret klar, herunder tidligere seksuel eller anden misbrug, voldtægt, eller traumatiske seksuelle møder; For andre, kan problemerne være mindre klare, involverer uløste følelsesmæssige problemer eller utilfredshed andre livsområder; I begge tilfælde terapeuten normalt fokuserer på nulstilling kvindens holdninger til sex; Målet er at slippe af med gamle holdninger, der kommer i vejen for sjov sex, etablering af nye holdninger, der øger seksuel lydhørhed.

Det par terapeut er uddannet og erfarne på at hjælpe par genkende, forstå og løse deres problemer; For det første rådgiver udforsker forholdet for at finde de brændpunkter; Vejlederen vil anbefale øvelser og aktiviteter, der vil forbedre parrets kommunikation og tillid; Hvis det kan opnås, ofte seksuelle problem kan løses lettere.