sex efter vægttab kirurgi

Misty Morgan og hendes mand var 2 år i en kærlig, støttende ægteskab. Men mellem arkene, blev tingene i stå. Deres seksuelle tilbageslag? Hendes vægt.

“På næsten 400 pounds, ikke mange stillinger var komfortable,” siger hun. “Sex var form af en opgave.”

Morgan havde vægttab kirurgi og kaste 212 pounds i 3 år. Da antallet på skalaen er gået ned, er ting i soveværelset opvarmet.

“Nu sex er mere eventyrlystne. Jeg kan gøre noget! “, Siger hun.

Og den følelsesmæssige forbindelse har hun med sin mand er stærkere på grund af hendes vægttab rejse.

“Han var virkelig der for mig igennem det hele,” siger hun. “Det bragte os sammen på en måde, jeg aldrig forestillet mig. Under denne obligation styrket vores ægteskab. ”

Morgan og hendes mand fik deres rille tilbage. Men ikke alle par heldig på den måde.

Der kan være vejspærringer, når de foretager kærlighed i en alt for stor krop. Det kan være svært at bevæge sig rundt under sex, som Morgan fundet. Eller, hvis du er en overvægtig mand, du er mere tilbøjelige til at have erektil dysfunktion. Følelse unsexy er almindeligt, når du er tung, også.

Kaste ekstra pounds kan være et godt første skridt i retning af at løse dine sex problemer. Men det er ikke et universalmiddel til soveværelse blahs.

“Når vi tabe, er det ikke virkelig ændre vores selvværd, eller hvordan vi behandler mennesker,” siger Coral Arvon, ph.d., en adfærdsmæssig og par terapeut. “Det er ligesom at kaste en hud – det ændrer ikke den person, vi er inde.”

Og hvis du ikke var i sex før du vundet vægt, din sexlyst vil sandsynligvis stadig være lav efter du mister det, siger Arvon.

Det er også fristende at tro, at slankning vil øge din tillid til din krop. Men tingene måske ikke ser ud som du forventer, når vægten er væk.

“Nogen der mister en masse vægt efter operationen kan efterlades med løs, hængende hud,” siger Stephanie Sogg, ph.d., en assisterende professor i psykologi ved Harvard. “Det kan virkelig påvirke deres kropsbillede ganske negativt. Hver gang du ikke føler dig godt om din krop det påvirker dit ønske om at have sex. ”

Husk, der er meget mere at føle sexet end et tal på en skala. Feeling godt på indersiden er en afgørende del af ligningen.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …