seniorer og OTC lægemiddelsikkerhed

Du tror måske, at over-the-counter (OTC) medicin er altid sikkert. Men hvis du er over 65, og også tager receptpligtig medicin, kan denne form for tænkning få dig ind i nogle problemer.

Så hvordan kan du finde en effektiv og sikker lindring af gigt og andre smerter, og kolde eller allergi symptomer? “Når du er i tvivl, så spørg på apoteket,” siger Perskin. “Hvis du har taget medicinen før, er det sikkert OK. Men hvis det er nyt eller din anden medicin regime har ændret sig, tjek det ud.

Her er nogle andre narkotika sikkerhedsmæssige retningslinjer for brug smertestillende, antihistaminer og kolde medicin.

Hvis du udfylder alle recepter på et apotek, alle de vigtige oplysninger om, hvad du tager, og når du tager det er i en central placering. Spørg apoteket, hvis en OTC eller naturlægemidler medicin vil interagere med dine recepter. Hun kan sandsynligvis indpasses i en computer, se, hvad du tager, og lade dig vide ret derefter og dér.

headach; Tilbage pai; Arthriti; Andre

Lære om interaktioner med almindeligt anvendte OTC retsmidler kan også forsikre smarte valg. “Læs altid etiketterne og følg doseringsvejledningen,” siger Perskin.

Tal med din læge eller apoteket, hvis du har nogen medicinske tilstande eller tage andre medikamenter. De kan hjælpe med at forklare, hvilke risici, du måtte have, og hvilke forholdsregler at tage.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) er tæppet navn for sådanne OTC medicin som aspirin (Bayer, Bufferin, St. Joseph), ibuprofen (Advil, Motrin), og naproxen natrium (Aleve). Når dine arthritis nødblus, kan det være fristende at række ud efter en NSAID at bremse den ledsmerter og inflammation og komme tilbage i broen eller golfspil. Men der er nogle ting, du bør vide først.

NSAID’er også forstyrre warfarin (Coumadin), et almindeligt ordineret blod tyndere. I virkeligheden er der et vaskeri liste over medicin og naturlægemidler suppleme NTS, der kan svække eller styrke effekten af ​​Coumadin. Din læge skal gøre det meget klart, hvad andre medicin og drogetilberedninger at undgå, hvis du tager det. “Du er nødt til at se rigtig nøje, fordi der er så mange lægemiddelinteraktioner,” Perskin fortæller.