selvværd: hjælpe din teenager udvikle et sundt kropsbillede

Som teenagere kroppe vokse og forandring, kan de føler selvbevidst og hyper-opmærksomme på hver skamplet og ekstra pund. De er også bombarderet med “ideelle”, ofte computer-forstærket, body billeder, der er umuligt at måle op til. Disse budskaber kan overbevise nogen, at de er for fedt, for tynd, for kort eller for høj.

Mellem blanke modeblade, tv-shows, film og sociale medier, kan teenagepiger få det indtryk, at modeller og berømtheder har perfekte kroppe og fejlfri hud. Mange teenagedrenge sammenligner sig til buff atleter og filmstjerner, de ser. De føler sig utilfredse, hvis deres egen krop ikke måle op.

Teenagere kan endda risikere depression, spiseforstyrrelser og andre farlige adfærd i et forsøg på at opnå, hvad de mener er en perfekt krop.

Drenge normalt ikke taler om kropsbevidsthed spørgsmål så meget som piger, men det betyder ikke, at de ikke har dem. De kan kæmpe med spiseforstyrrelser, også. Men forældre og læger kan overse dem, selv om de er opmærksomme på sådanne problemer i piger.

Hvis du tror, ​​din teenager kan være kæmper med lavt selvværd, hvad kan du gøre? Prøv disse enkle trin til at begynde at tage handling. Selvfølgelig, hvis du bemærker større ændringer i din teenagers vægt eller spisevaner, tale med sin læge.

1. Vær en god rollemodel. Din teenager gør varsel.

Din teenager er nøje øje din livsstil, spisevaner, og holdninger, selv om hun synes at krybe hver gang du taler. Vær opmærksom på eksempel du indstiller, og foretage ændringer, hvis du ikke kan lide hvad du ser. Du kan starte en øvelse program, spise sundere, eller slukke for fjernsynet og komme i gang i stedet.

Husk, dit barn vil også modellere dine holdninger om din krop. Så hvis du konstant er at kritisere din hofte størrelse eller tyndere hår, vil hun lære at fokusere på hendes fejl i stedet for hendes gode kvaliteter.