selektiv dipeptylpeptidase-4-hæmmere (DPP-4 hæmmere)

Diabetes Trends

Sommetider disse lægemidler kombineres med andre diabetesmedicin i en pille.

Inkretin er et naturligt hormon, som kroppen gør. Det fortæller din krop til at frigive insulin, når du spiser. Insulin sænker blodsukkeret.

Når din krop gør inkretin, et enzym kaldet dipeptidylpeptidase-4 (DPP-4) fjerner det fra din krop. Dette er en normal, sund fremgangsmåde til mennesker uden diabetes.

Nogle mennesker med type 2-diabetes ikke gør nok inkretin. Det er her, DPP-4-hæmmer medicin er nyttige. Standsning (inhibering) DPP-4 hjælper inkretin der er i kroppen til at blive der længere. Dette udløser insulin til at blive frigivet, hvilket sænker blodsukkeret.

Disse lægemidler hjælper med at holde blodsukkeret i et målområde uden at forårsage lavt blodsukker eller vægtøgning.

Type 2-diabetes er en sygdom, der kan blive værre med tiden, så medicin kan være nødvendigt at ændre sig.

Diabetes medicin virker bedst for folk, der er aktive og spise sunde fødevarer. Undersøgelser har antydet, at DPP-4-hæmmere lavere hæmoglobin A1c med 0,5% til 0,8%. 1

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om de bivirkninger af hver medicin, du tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med din medicin.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Ringe til din læge eller andre beredskabstjenester det samme, hvis du har

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter du tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig genere dig, og du spekulerer på, om du skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke din dosis eller ændre din medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Trouble vejrtrækning; Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

Ring til din læge, hvis du har

Almindelige bivirkninger af denne medicin omfatter

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Din læge kan have dig til at have nyre test, mens du tager denne medicin. Hvis du har nyreproblemer, kan du blive ordineret mindre af medicinen.

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred (og måske dit liv) i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

Hvis du er gravid, til bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid, skal du ikke bruge nogen form for medicin, medmindre din læge fortæller dig til. Nogle lægemidler kan skade dit barn. Dette omfatter receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer, urter og kosttilskud. Og sørg for, at alle dine læger ved, at du er gravid, bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid.

Opfølgning pleje er en vigtig del af din behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis du har problemer. Det er også en god ide at vide dine testresultater og føre en liste over de lægemidler, du tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

Inzucchi SE, et al. (2012). Forvaltning af hyperglykæmi i type 2-diabetes: En patient-centreret tilgang. Diabetes Care, 35 (6): 1364-1379.

E. Gregory Thompson, MD – Intern Medicin; David C. W. Lau, MD, ph.d., FRCPC – Endokrinologi

November 14, 2014

Hives.

Tegn på en øvre luftvejsinfektion (tilstoppet eller løbende næse og ondt i halsen); Tegn på en urinvejsinfektion (smerter eller brændende når du urinere, blod i urinen, og / eller feber); Enhver anden form for infektion; En hovedpine.