seksuelt overført sygdom (STD) behandlinger

Må ikke forsøge at behandle en seksuelt overført sygdom, eller STD, selv. Disse sygdomme er smitsom og alvorlig. Du skal se en læge.

Hiv / aids-spørgsmål for folk, der tror, ​​de kan have været udsat for HI; Skal jeg have en hiv-test; Hvordan kan jeg beskytte mig mod HIV-infektion; Hiv / aids-spørgsmål for folk, der testes positive for HI; Hvordan kan jeg holde fra at passere min HIV-infektion til andre; Hvem kan hjælpe mig håndtere mine følelser; Hvor meget erfaring har du behandle mennesker med HIV-infektion; Hvad betyder alle disse medicinske tests betyde? Hvor ofte skal jeg testes; Skal jeg begynder at tage anti-HI …

Hvis du får antibiotika til at behandle en STD, er det vigtigt, at du tager alle af lægemidlet ordineret til dig, selvom symptomerne forsvinder. Også, ikke tage en andens medicin til at behandle din infectio; det kan gøre det vanskeligere at behandle.

Her er nogle specifikke STD behandlinger

HEJ; / Aids: Da AIDS er ikke helbredes, behandling fokuserer på at holde HIV-niveauer i skak. Antiretrovirale lægemidler er standard behandling for HIV-infektion, og som regel vil du blive givet flere stoffer til at tage, en såkaldt drug “cocktail”. Spørgsmålet om, hvornår man skal begynde antiretroviral behandling for hiv er stadig debatteret. Nogle læger tror på en tidlig start for bedre at styre HIV-virus, mens andre mener, det er bedre at vente, da de stoffer kan forårsage ubehagelige bivirkninger og resistens kan udvikle. Tal med din læge om, hvornår du skal begynde antiretroviral behandling.

Chlamydia og gonorrhea: Disse kønssygdomme behandles med antibiotika. Du bør begynde at tage dem, hvis test viser du har klamydia eller gonoré, eller hvis du har været udsat for dem, selvom du måske ikke har symptomer. Dine sex-partnere skal også behandles, uanset om de har symptomer. Visse stammer af gonoré er blevet resistente over for visse antibiotika, så du kan have til at tage mere end ét stof til at bekæmpe gonoré. Sørg for at din partner søger også behandling. Du bør få testet igen efter tre måneder for at sikre, at infektionen er ryddet, selvom din partner er blevet behandlet. Manglende behandling af klamydia eller gonorré kan medføre permanent skade på din reproduktive organer og en manglende evne til at blive gravid.

Syphili; Penicillin er den foretrukne behandling for syfilis. Tidlig behandling er afgørende for at forhindre, at bakterier kan spredes til og beskadige andre organer.