seksuelle forhold: oversigt & fakta

Lær de fakta om seksuelle problemer, der påvirker mænd og kvinder.

Enhver seksuel problem, der fortsætter i mere end et par uger er et besøg på din læge værd. Han eller hun kan udelukke medicinske eller medicin årsager til problemet og kan tilbyde rådgivning om løsning af andre typer af problemer.

Der er to primære lidelser, der påvirker de mandlige reproduktive eksterne organer. Disse omfatter penis lidelser og testikelkræft lidelser. Sygdomme i penis og testikler kan påvirke en mands seksuelle funktion og frugtbarhed.

Seksuelt overførte sygdomme, der almindeligvis kaldes kønssygdomme, er sygdomme, der er spredt ved at have sex med nogen, der har en STD. Man kan få en seksuelt overført sygdom fra seksuel aktivitet, der involverer mund, anus, vagina eller penis.

Vold mod kvinder af nogen er altid forkert, hvorvidt misbrugeren er en person, du dat; en nuværende eller tidligere ægtefælle, kæreste eller girlfrien; en familie membe; en acquaintanc; eller en fremmed. Du er uden skyld

Symptomer på herpes, kønsvorter, klappe, Chlamydia, fnat, hiv / aids og andre kønssygdomme er præsenteret med billeder af ‘s medicinske redaktører.