sclerotherapy

Sclerotherapy, en gennemprøvet medicinsk procedure, der har været i brug siden 1930’erne, anvendes til at fjerne åreknuder og spider årer. Under proceduren en opløsning (i almindelighed et salt eller en irriterende opløsning) injiceres direkte ind i venen. Opløsningen irriterer foring af blodkarret, får det til at svulme op og holde sammen og blodet til at størkne. Over tid, skibet bliver til arvæv, der svinder fra visningen.

Forud for sclerotherapy, vil du have en indledende høring med en hudlæge eller vaskulær medicin specialist, der vil afgøre, om proceduren er rigtige for dig.

Sclerotherapy anbefales ikke under følgende omstændigheder

Vener, som er potentielt anvendelige til fremtidige hjerte bypass operation vil normalt ikke komme i betragtning til sclerotherapy, medmindre de allerede anses ubrugelig.

Under sclerotherapy er skleroserende opløsning injiceres gennem en meget fin nål direkte ind i venen. På dette tidspunkt, kan du opleve mildt ubehag og / eller kramper i et til to minutter, især når større vener injiceres.

Sclerotherapy udføres i lægens kontor med en hudlæge eller en kirurg, og selve proceduren tager cirka 15 til 45 minutter. Antallet af vener injicerede i en session, afhænger af størrelsen og placeringen af ​​venerne, samt din generelle medicinske tilstand.

Forud for sclerotherapy, bør du undgå visse former for medicin. Tal med din læge om al medicin (herunder over-the-counter medicin, urter og kosttilskud) du tager før proceduren. Nogle læger anbefaler at man undgår aspirin, ibuprofen (for eksempel Advil, motrin og nuprin), eller andre anti-inflammatoriske lægemidler i 48-72 timer før sclerotherapy.

Hvis du har brug for at tage et antibiotikum før sclerotherapy, skal du kontakte din læge.

Ingen lotion bør anvendes på benene før proceduren (tape vil ikke holde), og det er bedst at bære shorts til proceduren.

Maksimer din hudpleje rutine at se yngre nu.

Look Good in Every Phot; Sådan Care for Dry, Red Ski; Overraskende måder at reducere rynke; Forvise Tasker Under Your Eyes